Hoppa till sidans innehåll

Mallorca våren 2014

04 DEC 2013 20:54
Information om planerad resa till Mallorca 12-21 april 2014.
  • Uppdaterad: 06 JUN 2014 15:00

Hej alla Falkare
Här kommer lite information om planerad resa till Mallorca 2014. Vi kommer att få 9 cykeldagar och vi bestämmer själva hur vi vill åka, inga organiserade ledarledda grupper såsom ex. Cykeltours har. Eftersom hotellet ligger i Palma är det närhet till både berg och plattåkning, vanligtvis brukar det bli ca 12-15 mil per dag. De som varit nere förut tycker att hotellet och måltiderna är klart prisvärda, någon kväll går vi kanske ut gemensamt och äter på restaurang istället. Till centrala Palma är det mindre än 1tim promenad och hotellet ligger ca 5min från Porto Pi, Palmas största köpcentrum.
 
Avresa lördag 12 april 05.50 med SAS från Arlanda, incheckning på hotellet ca 11.00. Hemresa måndag (annandag påsk) 21 april 10.40 och vi landar 14.45 på Arlanda. Priset idag 4 december är 3506:- och eftersom Falken nu har specialavtal med SAS så ingår 23kg väska OCH 23kg cykelväska. Priset förändras dock dagligen. Transfer mellan flygplatsen och hotellet ordnar jag när alla har bokat, kostnad ca 200-300kr t-o-r. Vi bor 9 nätter på hotell Horizonte i Palma och i nedanstående dygnspriser ingår frukostbuffé samt middagsbuffé (ej dryck).

http://www.amic-hotels.com/en/hotel-amic-horizonte.html
 
Single Standard 51€
Single Superior 61€
Double Standard 31€ per person
Double Superior 41€ per person
Junior Suite 46€ per person
 
En komplett resa med delad plats i standardrum kommer då att kosta från ca 6500:-
 
Flyget bokar man själv på sas.se och använder man Falkens speciella kod så får man bl.a. fri cykelfrakt. Hotellet bokar jag gemensamt åt alla, de önskar då en deposition på 15% av kostnaden.
 
Ni som är intresserade svarar mig snarast så återkommer jag med instruktioner för bokning av flyget. Idag är det jag, Mats Thuresson samt Daniel Sjöberg som anmält intresse.
 
Naturligtvis kan man åka andra tidpunkter också men då får man boka flyg, boende och transfer själv. För mer information kontakta Jonas Alfredsson på This is a mailto link.
 
Observera dock att detta inte är en resa via riktig arrangör så statlig resegaranti saknas. Min (Falkens) roll i det hela är bara att förmedla instruktioner för egen bokning på sas.se, reservera era rum på hotell Horizonte samt ordna med transfer. Och…..naturligtvis förutsätter denna resa att man är medlem i CK Falken.

Hälsningar
Jonas Alfredsson

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info