Hoppa till sidans innehåll

Träningsvecka på Mallorca 2020

22 JAN 2020 12:50
OBS! INSTÄLLT!
  • Uppdaterad: 22 JAN 2020 12:50

Mallorca – Träningsresa med Falken V15

Första perioden kommer vi tillbringa i Alcudia. Vi bor på hotell Condesa fram till skärtorsdagen då vi cyklar ner till Palma och Hotel Horizonte eller annat hotell, det är inte fastställt ännu. Målet är att priset per person i dubbelrum inte ska vara dyrare än 500:- per natt.

Bokningen av rummen tänkte jag vi kunde vänta med till någon gång i mars månad när vi vet exakt vilka som bokat resa. Så boka din resa nu! Med Falkens sportavtal med SAS kan du boka om/av närsomhelst. Priset på Horizonte i år är 40Euro per person i standard dubbelrum inkl. halvpension. Sen tillkommer en turistskatt på 1,5Euro per person och dag.

Söndag 5/4 är vi nu 6 personer som reser ner med samma flyg (kl 06:40) och då är det troligen lönt att beställa gemensam transfer till Alcudia. På skärtorsdagen cyklar vi till Palma och skickar bagaget med någon form av transport.

Hör av er till mig när ni bokat och meddela era flygtider så sammanställer jag en deltagarlista.

Hälsningar

Jonas Alfredsson

This is a mailto link

 

CK Falkens sportavtal med SAS ger förutom bra pris även gratis transport av cykelväska och mycket flexibla ändring-/avbokningsvillkor, så ett tips är att boka snarast för att sedan ändra eller avboka om det uppstår andra möjligheter.

OBS! Cykelväska måste bokas i förväg och man får inom 24 timmar en bekräftad plats. Eftersom Mallorca är ett populärt cykelresmål under våren bör vi boka ganska snart.

Hur gör man då om man vill åka med?

  1. Boka flyget på https://www.sas.se/flyg-med-oss/sportbiljetter/ Klicka på ”Boka sportpriser” och uppge sedan CK Falkens avtalskod.
  2. Mejla flygtiderna till Jonas Alfredsson (This is a mailto link) och uppge vilken resa ni bokat. Sedan hör han av sig när det är dags för boende.

Om du inte har Falkens avtalskod kan du maila klubben på mailadressen This is a mailto link för att begära den.

Skribent: CK Falken
E-post: Adressen Gömd

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info