Hoppa till sidans innehåll

Träningsresa Mallorca 2019

07 OKT 2018 10:37
Resan går som tidigare år till Palma, förra året hade vi rekord stort deltagande och vi hoppas att vi blir många även i år!
  • Uppdaterad: 07 OKT 2018 10:37

Träningsresa Mallorca våren 2019:

Förra året hade vi rekord stort deltagande och vi hoppas att vi blir många även i år. Då brukar det bli bra grupper för alla cykelönskemål och kanske även lite vandring i år.

Resan går som tidigare år till Palma och Hotell Horizonte. Merparten kommer troligen att resa under påskhelgen (skärtorsdagen är  torsdag 18/4) och hemresa veckan efter (söndagen är 28/4)

Det är dock fritt att resa andra datum och man bokar flyget själv. Kostnaden för boendet är inte riktigt klart för i år men var förra året 38 € per natt och person i standard dubbelrum, då ingick frukost och middag. Ville man ha enkelrum så gick det också bra mot ett pristillägg på 22 € per natt.

Jonas Alfredsson håller på och förhandlar med Hotellet och bokar rummen i början av januari när alla har bokat sin flygresa. Vi försöker ordna Transfer mellan hotell – flygplats på de flygtider där vi får många Falken resenärer.

CK Falkens sportavtal med SAS ger förutom bra pris även gratis transport av cykelväska och mycket flexibla ändring-/avbokningsvillkor, så ett tips är att boka snarast för att sedan ändra eller avboka om det uppstår andra möjligheter.

OBS nytt från SAS i år är att Cykelväska måste bokas i förväg och man får inom 24 timmar en bekräftad plats. Eftersom Mallorca är ett populärt cykelresmål under våren bör vi boka ganska snart.

Vårt Sportavtal går att använda även för andra resor av våra medlemmar. Falkens avtalskod har skickats ut till alla medlemmar i medlemsmailet, har du av någon anledning missat det så kontakta klubben för att få CK Falkens avtalskod.

Hur gör man då om man vill åka med?

  1. Boka flyget på http://www.sas.se/erbjudanden/priser/sportpriser/ Klicka på ”Boka sportpriser” och uppge sedan avtalskoden.
  2. Mejla flygtiderna till Jonas Alfredsson (This is a mailto link) och uppge vilket boende ni önskar. Sedan hör han av sig i januari när det är dags att betala depositionen för boendet.
Skribent: Jonas Selling
Epost: Adressen Gömd

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info