Hoppa till sidans innehåll

Velodromen i Falun

24 OKT 2017 07:39
Vi har bokat ett eget träningspass för CK Falken i december, vi kan verkligen rekommendera denna härliga vinterträning.
  • Uppdaterad: 09 JAN 2018 09:41

Velodromen i Falun:

Vi har bokat ett eget träningspass på Velodromen i Falun Lördagen den 9 december kl 15-17 där vi har banan helt för oss själva.

På Söndagen den 10 december har vi möjlighet att vara med på ett öppet träningspass mellan 13:30-15:30. Vi ordnar en gemensam övernattning på Scandic Hotel Lugnet i Falun, det ligger nära. Då ingår frukost, CK Falken bekostar träning och boende. Gemensam middag bokad kl 19:00 på lördag kvällen.

Anmäl er till Tomas Persson senast 2017-11-12 på This is a mailto link så kan vi boka upp och försöka ordna samåkning. Ett krav för att vara med är att man gått velodromens utbildning.

För Er som ännu inte provat på eller gått utbildningen finns 5st platser bokade för CK Falken på introduktionsutbildningen som äger rum lördagen den 9/12 mellan kl 11:00-15:00

Vi kan verkligen rekommendera denna härliga vinterträning. Man får under introduktionsutbildningen lära sig teori och praktisk cykling på banan. Lån av Velodromcyklar ingår. Läs mer på www.velodromen.se

Ta med egna skor (spd-sl), tränings kläder, hjälm, handskar och ev cykelglasögon. (rekommenderas då det är torrare luft inomhus)

Cyklar och cykelskor finns på plats att låna. Dusch och omklädningsrum finns, medtag hänglås för dina värdesaker.

Skribent: jonas Selling
Epost: Adressen Gömd

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info