Hoppa till sidans innehåll

Motionslopp med Falken 2020

25 OKT 2019 13:49
OBS! INSTÄLLT!
  • Uppdaterad: 25 OKT 2019 13:49

MED ANLEDNING AV COVID-19 HAR ARRANGÖREN MEDDELAT ATT DE STÄLLER IN EVENEMANGET, MER INFORMATION FINNER DU PÅ ARRANGÖRENS HEMSIDA: www.uppsalabikeweekend.se

Vi har två Falken grupper till Shimano LVG 167km under Uppsala Bike Weekend lördagen den 16:e maj 2020! Vi som har kört tidigare år tycker det är ett bra arrangemang och många av oss kommer köra igen, det är ju så nära också!

För er som ska cykla Vätternrundan är det ett bra genrep och nästan ett måste och för oss andra är det ett perfekt tillfälle att få cykla ett motionslopp ihop..

Erbjudandet gäller subventionerat pris, anmälan med egen kod för att enkelt hamna i samma startgrupp. Du anger med koden vilken fartgrupp du vill cykla med samtidigt erhåller du rabatt på startavgiften.

Tänk på att man cyklar snabbare i grupp än ensam 😊

Kod snabbgruppen (ca 34-36 i snitt) : Falkensnabb
Kod mellangruppen (ca 28-30 i snitt) : Falkenmedel

Kod Uppsalaklassikern, då kör du LVG på lördagen och MTB loppet på söndagen : KLASSMTB

Om du vill köra Uppsalaklassikern så anmäler du dig direkt till den Klass i MTB du vill köra och använder koden: KLASSMTB (Då blir du automatiskt taggad för klassikern)

OBS! Du måste anmäla dig dubbelt för klassikern, först LVG sen MTB. Annars vet arrangören inte vilken grupp du tillhör på Landsväg.

Mer information om loppet och hur du anmäler dig hittar du här www.uppsalabikeweekend.se

Vi ses i Uppsala den 16:e maj, vi samlas vid sekretariatet på Borggården vid Uppsala Slott ca 1 h innan start så hinner alla hämta ut nr lappar, gå på toa och fylla vattenflaskorna, gemensam genomgång sker 30 minuter innan start, tider meddelas av arrangören ca 1-2 veckor innan startdagen så viktigt att du håller koll på deras hemsida.

Mer information kommer på Falkens facebooksida till våren.

/Jonas Selling

Skribent: Jonas Selling
Epost: This is a mailto link

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

Trimtex

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info