Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
2 oktober 2015 20:49 av Niclas

Mtb söndag

Flaten 10:00 mtb, med mål att få mig till fikat

2 oktober 2015 18:51 av Jonas

Mtb lördag

Jag och Mats kör två tim söderut imorgon lördag. Vi möts på Nynäsvägen utanför Haninge Centrum 10.00

23 september 2015 09:48 av Jonas

Träning och KM

Ja klubbmästerskap prioriteras såklart, anmäld och klar 👍

Vi ses på Söndag!

22 september 2015 09:27 av Daniel

Träning i helgen

Helt ok att träna I helgen, fast jag hoppas att ni prioriterar att vi har klubbmästerskapen på söndag :) Samling kl 10 vid Morarna, skälåkersvägen 4, Gålö. Anmäl er till This is a mailto link så att vi kan planera inköp

22 september 2015 09:07 av Jonas

Träning till helgen 26-27/9

Halloj cykelvänner, jag tänkte köra ett par lvg pass i helgen, om det är någon/några som vill köra ihop så hojta gärna till! Runda kan bestämmas ihop, vi samlas vid Torvalla i så fall!

19 september 2015 21:41 av Mange

Nån som tänkte köra nåt i morgon eller?

jag är sugen på att trampa lite mtb eller racer spelar ingen roll, bara jag får lit lagom sovmorgon! så vid tio tiden någon?
Vi hörs..

18 september 2015 17:27 av Joakim

Lördags träning

Är det någon lördagsträning? Jag tänkte köra en runda.

17 september 2015 12:58 av Jocke Hoffstedt

Sista Söndagsträningen

Hallå alla cykelvänner!

Tänkte bara meddela att nu på Söndag är den sista planerade träningen för Introdukitonsgruppen .Detta pga att på Söndagen 27:e är det klubbmästerskap. Eftersom vädrets makter verkar vara med oss så hade jag tanken att vi kanske skulle ta en lite längre runda, kanske söka oss neråt Nynäshamn för att sedan ta en av alla alternativa vägar tillbaka till VH. Självklart är det ett fikastopp inplanerat på vägen. Vi möts som vanligt vid Ribbyskolan kl 10.00 . Väl mött!
Jocke

11 september 2015 15:34 av Patrik Spängs

Veloton

Jag har ett startbevis till Veloton på söndag som jag överlåter. Ring 0706074065

10 september 2015 08:33 av Mattias

Lycka till Velothon

Hej alla Velothon:are! Lycka till i helgen. Jag cyklade 20 min utan motstånd på tränings cykel för min rehab i går. Processen går framåt! Ser fram emot VR anmälan. Önskar bara lite mer info gällande hur vi som grupp går tillväga.  Vill inte missa chansen till att cykla med Falken! Ha det gott alla🚴🏻.

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info