Hoppa till sidans innehåll

Regler & tecken


Cykling är en social sport och det finns en del tips man bör känna till för att det ska bli så säkert och trivsamt som möjligt för oss alla att cykla i grupp. Läs gärna igenom våra samlade tips så att du är förberedd och vet vad du ska ge för tecken och vad dessa betyder.

Våra officiella ledarkläder har den klassiska Falken tröjan i vit design för att på ett tydligt sätt profilera våra ledare, det skall vara lätt att känna igen den som leder våra pass, såväl för den nya medlemmen som för den rutinerade.

Vi har ambitionen att vara Sveriges trevligaste klubb och uttrycket ”Alla Ska Med” är inte bara ett uttryck utan en självklarhet på våra gemensamma klubbträningar. CK Falken har en fin gemenskap och lång tradition som cykelklubb, det är vi som medlemmar som är själen och bidrar till det som kännetecknar CK Falken och att vi hjälper varandra under våra träningsrundor.

Tänk på att ALLTID följa gällande trafikregler vid våra klubbträningar, vi cyklar i två led ENDAST när trafiksituationen tillåter det, att alltid visa hänsyn till våra medtrafikanter.

Våra regler & tecken vi använder vid klungkörning samt våra tips för en säker och trivsam träning hittar du här.

Vi ses på träningarna!

Uppdaterad: 24 APR 2018 06:52 Skribent: CK Falken
E-post: Adressen Gömd

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info