Hoppa till sidans innehåll

Träning


Cykelklubben Falken håller till i Haninge, utanför Stockholm. Du som gillar cykel och vill känna på hur det är att cykla med i en klubb med likasinnade är välkommen att komma och följa med på ett träningspass. Vi har lite olika träningstider men under säsong har vi två fasta tider i veckan och det är tisdagar och torsdagar då vi alltid träffas vid Torvalla idrottsplats klockan 18:00 (om det inte ösregnar).

På tisdagarna brukar det även finnas en ledarledd Medelgrupp, perfekt för dig som vill komma in i vardagsträningarna med Falken och vill fortsätta från introduktions träningarna. Planerad medelhastighet för Medelgruppen är ca 28-30 km/h i snitt, tänk på att man cyklar snabbare i grupp än ensam.

Vi har även vår mycket uppskattade Introduktionsträning på söndagar (för dig som kan hantera din cykel men är ny på att cykla tillsammans i grupp) då vi alltid träffas vid Ribbyskolan i Haninge klockan 10:00, oavsett om du är nybörjare eller om du är erfaren att cykla och träna i klunga är du lika välkommen att köra med oss!

Snabbgrupperna på tisdagar och torsdagar kör traditionell Falkenträning som kan innehålla skyltspurter, fartlek, teknikträning, hårda klättringar och snabba utförskörningar, ca 32+ km/h i snitt.

Klubben har alltid haft sin inriktning och en lång tradition som ungdomsklubb men under senare år har vi även blivit fler och fler elitmotionärer.

De ledarledda träningarna annonseras någon dag i förväg av den ledare som kommer så viktigt att du följer våra olika Forum för att inte missa viktig information.

Mer uppdaterad och aktuell information om våra träningsrundor hittar du även på CK Falkens Forum på hemsidan eller Facebooksida samt i vårt Kalendarium.

Visste du att CK Falken finns på STRAVA? Kolla in hur andra medlemmar tränar och inspireras av varandras rundor!

Uppdaterad: 23 AUG 2018 21:43 Skribent: CK Falken

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

TCM

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

Trimtex

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info