Hoppa till sidans innehåll

Om CK Falken


Cykelklubben Falken är en anrik klubb. Den startades redan den 1:a februari 1927, vilket betyder att vi är över 95 år. Vi har haft många framgångsrika tävlingscyklister genom åren med både svenska mästare och segrare i de nordiska mästerskapen.

Klubben har alltid haft sin inriktning och en lång tradition som ungdomsklubb men under senare år har vi blivit fler och fler elitmotionärer.

Trots att klubben idag inte är så stor och vi inte har så många cyklister i varje klass så lyser vår röda Falkentröja ändå ofta långt fram i klungan på många tävlingar runt om i landet där våra cyklister satsar hårt för att nå bra placeringar.

För att våra satsande cyklister ska kunna bli ännu bättre så behövs också alla vi andra som engagerar oss i bakgrunden. Ledare, tränare, föräldrar och veteraner som gör allt för att CK Falken också ska vara den trevliga klubb som det känns extra kul att vara en del av.

Därför vill vi gärna att du också vill vara med oss att göra vår klubb ännu bättre - både du med ambition om att stå överst på prispallen - men inte minst du som bara vill vara med i en trivsam cykelklubb.

Besök och gilla oss gärna på CK Falkens Instagram och Facebooksida, där kan du följa cykelklubben Falken och våra aktiviteter!

Uppdaterad: 01 MAR 2018 11:55 Skribent: CK Falken

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info