Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder Augusti 2020

07 AUG 2020 09:07
SISTA BESTÄLLNINGSDAG SÖNDAGEN DEN 30 AUGUSTI
  • Uppdaterad: 07 AUG 2020 09:07

Nu är det äntligen dags att införskaffa Falkens snygga klubbkläder, Falkens webbshop är nu öppen för att Du ska kunna beställa nya klubbkläder.

NYHET:
Vi har lagt in för detta beställningsfönster Trimtex PRO serie med cykeltröja & cykelbyxor efter önskemål från några av våra medlemmar, så passa på! Serien är mer åtsittande än den vanliga Elite serien så det kan vara idé att ta en större storlek än din vanliga. Trimtex har en ny modul på deras hemsida för att lättare hitta rätt storlek, använd gärna den.

PROVKOLLEKTION PÅ CYKELCITY:
För klubbkläder finns ingen bytesrätt och vi kan därför rekommendera att prova ut din storlek före beställning. Trimtex har en kollektion med klubbkläder som finns att prova hos CykelCity på Folkungagatan 126 i Stockholm. Personalen där kan inte svara på frågor angående klubbkläder så läs noggrant den information som finns på Trimtex hemsida.

REKLAMATION:
Om du har klubbkläder som ska reklameras MÅSTE detta göras nu under beställningsfönstrets öppnande, kontakta Trimtex för hjälp med att reklamera dina kläder!

Läs mer i medlemsmailet som du har fått, där står mer ingående allt du behöver veta!

www.trimtex.se/sv/mitt-trimtex/ck-falken/

Skribent: Jonas Selling
E-post: Adressen Gömd

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info