Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
13 september 2013 16:11 av Jonas

MTB Söndag

Om vädret tillåter blir det tur- och retur Dalarö med fika på Dalarö Bageri. Ungefär 2x1,5tim på lättcyklade cykelbanor, grusvägar och skogsvägar.
Samling Vegabaren 10.00

12 september 2013 21:46 av miche

fullfart

blev det från start till mål, hoppas det gick bra för er i lugna gruppen. och Hasse krya på dig med knäet så ses vi snart.

12 september 2013 18:30 av Hasse Bergsten

TorsdagsTräning

Jaha, då skriver jag här igen då.... Hmmm
Börjar likna mer en monolog ;-)

Knäna e på rehab och jag sitter i solen och tar en öl i den vackra huvudstaden. Siktar på helgens äventyr istället om vädret tillåter. Hoppas att rundan ikväll torsdag blir fin, vädret är ju kanon!

Väl mött i helgen...

/H@$$€

PS. Ingen som tänkt att sätta upp en CK Falken sida på Facebook som man kan använda? Eller finns det redan kanske... har inte kollat! DS.

10 september 2013 21:28 av Hasse Bergsten

TisdagsTräning

Tack för ikväll alla som var med.
Riktigt roligt att köra ihop med er även fast det blev lite ryckigt just idag men ett snabbt tempo. Ett särskilt tack till Miche som droppade ned för att bitvis dra en sargad man så jag skulle komma hem innan det blev kolsvart ute. TACK Miche!! Vi ses igen, hoppas nu knät höll och att det inte ser ut som en fotboll imorgon. Torsdag igen då, om det inte regnar så skall jag komma i ''rätt'' grupp som kanske kör lite lugnare tempo ;-) i Le Peloton.

/H@$$€

9 september 2013 17:33 av miche

lyse!!!

nu är det dags att sätta på lysen på cyklarna, så vi kan fortsätta på dom fina höstkvällarna.
tänk på att om du skulle råka ut för en nitisk polis, då kanske du får gå hem....

7 september 2013 22:03 av Hasse Bergsten

RE: Söndag

Hej igen...
Med risk för att åka av imorgon vid första backen så måste jag tyvärr lämna återbud till morgondagens runda! :-( som jag skrev så har jag haft problem med mina knän och efter dagens testrunda på 50 km så har vänster svullnat upp en aning igen... suck! Därav vågar jag inte pressa det imorgon på 100 km utan vilar det till tisdagens träning kl. 18:00 vid Torvalla. Sorry Miche....

7 september 2013 13:06 av Hasse Bergsten

RE: Söndag

Jag tänkte också haka på, på söndag!
Blir mitt första pass med er på Falken så det skall bli roligt. Ska göra så gott jag kan, har lite problem med mitt vänstra knä som är lite svullet p.g.a. överansträngt inre ledband men om jag tar det lite lugnt och inte kör på allt för tunga växlar så skall det nog gå bra, vi får se... Ses på söndag Miche + alla andra! :-)

7 september 2013 07:24 av Charlie

Söndag

Jag kommer med på söndag Miche :)

6 september 2013 17:55 av Jonas

Mtb lördag

Rosenhill imorgon, samling 10.00 vid Vegabaren. Blir 3,5-4tim på cykeln +fika

6 september 2013 14:13 av miche

söndag

fint väder är det lovat, tur med fika C:a 10mil
V_H kyrka 1000

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info