Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
16 juni 2014 17:19 av Lotta

Skeppsholmens GP 18/6

Hej!
Om det inte spöregnar, tänkte jag åka och kolla på Skeppsholmens GP nu på onsdag 18/6.  Är det någon mer som åker in och tittar, på loppet, så får du gärna höra av dig. Någon som ska köra? Rille, är du på G?
Lotta 070-788 64 65

14 juni 2014 13:18 av DucatiHaSSe

VätternRundan (Start 12:52)

Heja Heja!
Satt precis och kollade på er start kl.12:52, Grupp: 363. Ni såg alla väldigt bra ut. Många Falkare & ECI'are. Kör hårt nu!! SUB8 är inga problem bara ni hukar er i motvinden på vägen uppför. Vi ses på träningen när ni har kommit hem igen. Nästa år så... om jag tränar på som en galning ;-)

12 juni 2014 18:47 av Lotta

Falkenloppet....

Roligt att jobba tillsammans mer er alla under Falkenloppet! Deltagarna verkade nöjda med arrangemanget och banan. Röda Korset kommer gärna tillbaka nästa år.Adam och Linnea kommer tillbaka som funkisar nästa år. För övrigt  träffade jag en gammal klasskompis som jag inte hade sett på över 34 år!! Lars Rudal som kör i H50 för Valhall. Alltid kul att möta cyklister från andra klubbar...

11 juni 2014 11:01 av rille

FOTO

finns det några foton från loppet ? skulle ju vara trevligt isåfall

9 juni 2014 14:10 av rille

Falkenloppet

Som både tävlande och funktionär vill jag TACKA för ett bra arrangemang. Banan var kanonfin & vädret var av världsklass och allt annat var superskoj.  extra plus för de goda kanelbullarna.  tack alla 

mvh grillmästaren

9 juni 2014 13:59 av miche

Falkenloppet

Tack,tack Hasse, soppade kurvan extra fin så du slapp punka.

9 juni 2014 10:43 av Micke Rosengren

Sub8

Jag har kollat med dom på vättern och det skulle inte vara något problem att byta till eran sub grupp, men jag behöver veta gruppnamn och starttid.
Och så undrar jag om vi ska träffas något och snacka ihop oss innan vi kör, typ fredag eller lördag.

8 juni 2014 21:31 av Hasse

Falkenloppet 2014

Med Daniel & funktionärsgruppen i spetsen anordnas ett cykellopp i världsklass. Fantastiska förhållanden och en bra bana. Tack till alla i klubben som gjorde detta arrangemang. Det behöver inte bli bättre än så här...

6 juni 2014 20:46 av Hasse

Sub8 gruppen

Imorgon lördag är det planerat träning för vår snabbgruppen.
Jag vet inte hur många som kommer.
Det jag vet är att jag inte kommer köra imorgon. Ska vila iför Falkenloppet på söndag.

3 juni 2014 08:44 av miche

nationaldagsfondot???

Hur gick det i tävlingen?
nyfiken!

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

Trimtex

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info