Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
8 augusti 2014 11:14 av Daniel

Falkentempot

Tisdag 19:e augusti kommer vi anordna falkentempot med start vid Lissma sjöväg (innanför v259 mot Huddinge). Falkentempot ingår i Stockholmscupen som en av 10 deltävlingar.
Till detta lopp behöver vi ett antal funktionärer som hjälper till ex 2st vid start, 2st vid målgång + ca 5 flaggvakter. Som ni ser så är det inte många som behöver hjälpa till och det borde inte vara några problem att vi blir fler som kan ställa upp. Anmäl er till mig, första start kommer att vara 18:30

8 augusti 2014 09:56 av miche

Aj!

vad det sved, speciellt när spriten kom på. Nu är omplåstrad bara vila och låta läkningsprocessen ha sin gång.

1 augusti 2014 21:50 av Ray

Lördagstur

Jag kommer till V-H 09:00 i morgon för en fika tur med Peter. Hoppas det kommer någon som hjälper till å dra oss gubbar till fiket :-)

1 augusti 2014 17:30 av Peter.B

Lördagstur

Jag tänker cykla en vända på ca 10mil i en 30-31km fart ,fikastopp.Tänkte rulla iväg från V-H kyrkan kl 0900.

31 juli 2014 20:46 av Peter

Kör ni någon lugn MTB?

Kör ni regelbundet någon träning i grupp lugn ej allt för teknisk MTB som passar gubbe (40+) he he? Kör lite själv ibland (typ långloppsterräng men inte så långt he he) men allt för sällan... kunde vara kul köra några stycken ihop ibland.

31 juli 2014 15:13 av DucatiHaSSe

VasaTrampet - 30 Aug.

Hej alla glada cyklister i denna värme!

Är det någon/några av er som skall cykla VasaTrampet den 30:e Augusti som Garry Jones anordnar?

http://www.vasatrampet.se

24 juli 2014 20:18 av Jocke Hoffstedt

Träning torsdag

Tjena Hasse. 
Vi bli hela 3 st idag. Blev en runda över Segersäng med en helt ok temperatur. 
Ses kanske på tisdag.

24 juli 2014 19:18 av DucatiHaSSe

RE: Träning torsdag

Hej Jocke!
Vad kul att du svarade. Tyvärr såg jag det lite sent så jag hann aldrig fixa ordning mig till träningen. Synd att inte detta forum används lite flitigare, det är ju inte överbelastat direkt av inlägg. Skall satsa på Tisdag.... Hoppas att turen var bra! Var det varmt och hur många blev ni?

24 juli 2014 17:31 av Jocke Hoffstedt

Träning torsdag

Jag kommer Hasse, men idag tar jag det riktigt lugnt, man vill ju inte dö.

24 juli 2014 14:53 av DucatiHaSSe

Träning i värmen 24/7

Vill bara kolla om det är träning ikväll och om det är några som orkar cykla i värmen eller om de flesta har semester och är bortresta? Bra att veta om man orkar dyka upp för en lugn sväng i solen, kanske med en fika någonstans?

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info