Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
16 maj 2014 22:09 av Daniel

Att följa forumet och få mail när någon gör ett in

Nu kan ni få ett mail varje gång något gör ett inlägg på forumet. Klicka på stjärnan här ovanför till höger om där det står Forum. Lägg sedan in namn och den mail adress ni vi ha inlägget till, klicka sedan på "Följ". Ni kommer då att få ett mail där ni ska bekräfta er mail adress genom att klicka på länken i mailet.

16 maj 2014 19:33 av miche

kommer

till en kortare runda max 2 tim.

16 maj 2014 17:53 av Daniel

Träning lördag

Mysrunda imorrn samling klockan 10 från VH kyrka. 10-12 mil i lugnt tempo, finns möjlighet att svänga av om man vill köra kortare. Fika förmodligen i Rosenhill :)

13 maj 2014 16:55 av Hasse

Damracer

En bekant vill, hyra, låna eller kanske köpa en Racer till/ inför halvvättern. Längd 170cm.

Återkom till mig om du vet någon.

9 maj 2014 23:15 av rille

eci - uppsala

Inställt tyvärr pga sjukdom

9 maj 2014 19:29 av Hasse

SUB 8

Som aviserat i mailet så blir det träning med snabbgruppen imorgon lördag start kl.10.00 VH kyrka. Tyvärr Rille så hoppar iaf jag av turen till Uppsala. 
Ni som kommer imorgon kan vänta Er ett fartpass med 35km/h i snitt... Hoppas att jag inte flyger av ;-)

8 maj 2014 19:04 av Hasse

Tisdag & Torsdagsträning

Alla är välkomna att provträna 2ggr utan att var medlem. Vi brukar kunna skapa flera olika fartgrupper så att alla ska kunna hänga med.
Start från Torvalla IP kl.18.00
Välkomna!

8 maj 2014 17:06 av jossan

gruppträning

Tack för informationen Hasse!

just nu på lördag har jag förhinder, men ska kolla forumet framöver!

/Jossan

8 maj 2014 12:31 av LGS

Hasse

Så, lördags- och söndagsträningarna är öppna träningar medan tisdags- och torsdagsträningarna är rena klubbträningar. Stämmer det?
Det är bra att få det klarlagt så man vet vad som gäller.

7 maj 2014 22:09 av Hasse

Gruppträning med Falken

Hej Jossan ! 
Vi kör olika fartgrupper både lördag och söndag. Vi brukar starta vid Västerhaninge kyrka mellan kl.08.00 - kl.10.00 håll koll på forumet för aktuella tider. Nu på lördag kör vi kl.10.00, Välkommen

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

TCM

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

Trimtex

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info