Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
5 september 2020 17:16 av CK Falken

Sista chansen för anmälan till KM

Lystring alla Falkare!
Dagarna går i rask takt nu och kalendrarna fylls snabbt på så Save The Date, söndagen den 13/9, se till att anmäla dig redan nu, senast imorgon den 6/9 behöver vi din anmälan för att vi ska hinna handla och förbereda allt!
Anmälan till Ulrika Högberg på This is a mailto link

3 september 2020 08:08 av Marie Crisp

Cykelväg Handen to Dalarö

Hi Bikers from Falken! I am looking for information on a bike road from Handen to Dalarö. I understand that Dalarövägen is no good. I see there is a red road (gata/väg) and a broken red road (mindre väg grus) on the cykelkarta from 2015. I wonder if you could please tell me if this is a decent road to bike on with normal bike for a couple of older bikers please. With many thanks.

1 september 2020 11:46 av CK Falken

Påminnelse anmälan till klubbmästerskapet

Påminnelse! Senast på söndag den 6/9 behöver du anmäla om du och familjen kommer och umgås med eller utan cykel på vårt klubbmästerskap!

Anmälan till Ulrika Högberg på This is a mailto link

Väl mött!

KM 2020 arrangörsgruppen/ Tobias, Daniel och Ulrika.

26 augusti 2020 17:34 av CK Falken

Påminnelse sista dag 30/8 för klubbkläder

Nu på söndag den 30/8 är det sista beställningsdag för att beställa och reklamera dina klubbkläder.

Klicka in på vår klädshop, där hittar du även den nya Pro 2.0 serien som finns att beställa i den snygga Falken designen.

Behöver klädkoden mailar du oss så får du den.

Nu vill vi se så många som möjligt med klubbkläderna på våra träningar :-)

26 augusti 2020 17:05 av CK Falken

Medelgrupp torsdag 27 augusti

Det är mörkare nu på kvällarna så sätt gärna på en lampa på cykeln.

Träningen börjar 18.00 på parkeringen vid Torvalla IP, samling 5-10 minuter innan. Vi cyklar i 1,5-2 timmar och håller oss inom 28-30 km/h.

23 augusti 2020 20:29 av CK Falken

Klubbmästerskap 2020

Välkommen till CK Falkens klubbmästerskap!

Samling kl 09:30 söndagen 13:e september vid Morarna, Skälåkersvägen 4, Gålö. Ta med racercykel och vanliga skor samt kläder efter väder då vi kommer vara utomhus.


Anmälan till Ulrika Högberg på This is a mailto link senast den 6 september så vi kan planera inköp m.m. Vill du ha specialkost så skriv det i anmälningsmailet. Läs mer under medlemsaktuellt!

7 augusti 2020 08:59 av CK Falken

KLUBBKLÄDER!

Nu är klädshoppen öppen för beställning av CK Falkens klubbkläder!

NYHET: Vi har lagt till cykeltröja & cykelbyxor från Trimtex PRO serie så passa på att beställa nu om du vill ha ett set!

Läs mer i medlemsmailet som du har fått, där står mer ingående allt du behöver veta!

5 augusti 2020 14:55 av CK Falken

Medelgrupp torsdag 6 augusti

Träningen börjar 18.00 på parkeringen vid Torvalla IP, samling 5-10 minuter innan. Vi cyklar i 1,5-2 timmar och håller oss inom 28-30 km/h.

3 augusti 2020 22:53 av catrine wilny

Fikatur till Ekerö 4 aug.

Hejsan cykelvänner. Min semester börjar ta slut och sista chansen för att cykla till mitt sista önskemål, Ekerö är imorgon 4 aug. Är det någon som har lust att hänga på väntar jag Ribby kl 10. Cykla lugnt :)

3 augusti 2020 13:54 av CK Falken

Medelgrupp tisdag 4 augusti

Jag hörde många undanflykter i söndags.

Men för dig som kan och vill är det medelgruppsträning imorgon. Start som vanligt 18.00 på parkeringen vid Torvalla IP, samling 5-10 minuter innan. Vi cyklar i 1,5-2 timmar.

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info