Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
27 januari 2020 20:57 av Tomas Persson

Spinning Start 2020-02-04

Nu startar spinningen upp i Ribbyskolan På Tisdagar kl 18:30 under hela våren varje tisdag med traditionell Falken Spinning med lite längre pass (ca 90min) som en bra konditionsgrund inför utesäsongen.
Kom och prova på! Träningen är nyttig men lokalen är enkel och ligger i källaren under Ribbyskolans Gymnastikhall .
Omklädning och dusch finns. De flesta cyklarna har SPD fästen för cykelskor men gymnastikskor fungerar också. Ingen anmälan bara att komma med.

22 januari 2020 15:36 av CK Falken

Klubbkläder kan nu beställas,shopen är öppen!

Falkens webshop är öppen för beställning av klubbkläder med förväntad leverans i vecka 14.
Nyheter i kollektionen! Tempodräkt och tunna armvärmare med Falken design samt MTB/Enduro kläder. Kolla in nyheterna och hela kollektionen på länken nedan.

Gå in på sida: https://trimtex.se/sv/mitt-trimtex/ck-falken/

För er Falkare som inte har teamkoden till Falkens webshop eller är nya medlemmar så kan ni få den om ni mailar klädansvarige på This is a mailto link

21 januari 2020 19:49 av CK Falken

Nyhet - Träningsforum!

Vi lanserar ett Träningsforum för Falkens medlemmar. Du hittar den på Falkens ordinarie Facebooksida under "grupper". Det är en sluten grupp där du kan ansöka om att gå med.

CK Falkens Träningsforum är tänkt att öka aktiviteten för att hitta träningssällskap även off season, Vi vet att det är många Falkare som cyklar ute på egen hand men det är roligare om man kan vara fler som tränar ihop, det behöver ju inte bara vara cykling utan kan även vara andra träningsaktiviteter.

Nu kör vi!

14 januari 2020 06:40 av Tomas Persson

Lånecykel

Hej Anders CK Falken har en lånecykel som börjar få några år på nacken men den kan Ni gärna låna och prova på landsvägscykling med. Jag ringer dig under veckan så kan vi ordna med cykeln.

13 januari 2020 22:20 av Anders Grundström

Junior-lvg cykel sökes

Hej,
Jag undrar om det finns någon i klubben som har en lvg cykel lämplig för en 11-åring på 145-150 cm att låna/hyra ut så att min son kan få prova på vår fina sport :)
/Anders
0702246911
This is a mailto link

25 december 2019 16:43 av Tobias Olsson

Zwift

Såg att CK Falken har ett Zwift-lag. Fler kanske kan gå med så vi kan köra lagtempo eller liknande? Vi är bara två medlemmar hittills!
Ni går med på zwiftpower.com...

3 december 2019 12:43 av Fredrik Plahn

Klubbkväll onsdag 11/12, du kommer väl!

Hej

Vi har en hel del anmälda till vår klubbkväll nästa onsdag där Martin Söderholm föreläser hos JB cykel men vi har några platser kvar. Utöver att JB bjuder på fika från strax efter 18 så får Falkarna som kommer erbjudandet att få Bikefit 1200kr (ordinarie pris 2000kr) (vid bokad tid tom 28/2) samt utökad rabatt till 20% på kläder.

Anmäl er till This is a mailto link

Hoppas vi ses!

25 november 2019 10:41 av Hasse

VR2020 Start kl.05.46

Hej vi är 23 startande från Falken just nu. Idag är det sista chansen att anmäla dig till vår förbokade grupp. kontakta mig om du har några frågor

6 november 2019 16:58 av CK Falken

Välkommen till CK Falkens årsmöte 2019

Kallelse till CK Falkens årsmöte 2019

Datum: Kl 18:30 torsdagen den 21 November 2019. Plats: Vendelsö Bygdegård, Vendelsögårdsväg 42.

Föreningsåret börjar närma sig sitt slut även om vi har några fina höst-/vintermånader kvar under 2019. Vi vill passa på att bjuda in till CK Falkens Årsmöte som även i år blir förlagd vid Vendelsö Bygdegård. Falken bjuder på en enklare middag och kaffe.

Vi hoppas få se så många som möjligt av våra medlemmar på årsmötet .

/Styrelsen

25 oktober 2019 14:03 av Jonas Selling

Kör ett motionslopp med Falken 2020

Kör ett motionslopp med Falken, anmäl dig och cykla med oss! Även du som är ny i klubben är varmt välkommen att köra LVG och MTB loppet i Uppsala den 16-17 maj 2020!

Om du vill köra Uppsalaklassikern med mig så anmäler du dig till båda loppen, mer information hittar du under fliken Nyheter/Medlemsaktuellt eller klickar på länken ovanför.

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info