Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
7 juni 2015 19:54 av Camilla

Långärmad tröja

Hej. 
Jag är sent ute som vanligt ;-).
Jag undrar om man kan köpa en långärmad Falken tröja som är lämplig att köra vätternrundan i. Jag och min sambo Joakim har fått starttid ca 22.30 så jag behöver något som värmer. 
/ Camilla

7 juni 2015 08:53 av Jocke Hoffstedt

Träning söndag

Självklart är det träning idag!  Dvs för alla som inte kör Lida Loop eller Halvvättern. 
10.00 med samling i Ribby som vanligt.

7 juni 2015 08:42 av miche

lugna gruppen!

blir det något i dag? åker iallafall förbi kl 1000
om någon vill åka 2-3 timmar.

6 juni 2015 19:58 av Daniel

Träning söndag från Ribby

Tänkte köra en lugn runda på ca 10 mil från Ribby max 30 i snitt med självklar fika.

Samling kl 10 Ribbyskolan VH

5 juni 2015 14:18 av Jan Bergkvist

Plats Halv Vättern / Catrine

Jag har en plats som du ev. kan få köpa. Ring mig på 0708-340325

5 juni 2015 06:11 av catrine

halvvättern

hejsan. är det någon som vill sälja en plats till halvvättern? ångrar mig och vill så gärna köra loppet. mvh Catrine

2 juni 2015 22:34 av Mattias

10-12 mil fredag

Hej vi är tre personer som ska cykla på fredag fm. Planen  är att utgå från vh och cykla i runt 30 km/h. Tar en kortare fika i antingen torö eller rosenhill. Återkommer om det blir kl.09.00eller09.30. Välkommen att maila mig vid intresse. 
Mattias

31 maj 2015 21:48 av Daniel

Falkenloppet

Ett stort tack till Lotta, Tomas, Peter,  Magnus, Rodney och Stefan för ett väl planerad tävling. Vill också sägs Tack till alla funktionärer som ställt upp idag och med er erfarenhet och lugn visat att CK Falken kan göra bra tävlingar där vi alla hjälps åt och anordnar en fin tävling till Sveriges undomar, elit och veteraner. Och Rille, oavsett om du lyssnar på mig eller inte så satte du och de andra färg på tävlingen

31 maj 2015 20:21 av Eci rille

Falkenloppet

Tack för ett bra arrangemang med tävling o allt runt omkring , några mötande bilar för mycket i skogarna men annars en helt okej dag. 
Till nästa år önskar jag en annan riktning på vinden :-)  Tack till alla er som skrek o hurrade på våran utbrytning i H40 , det är glädjande även om tröjan är en annan färg. 
Tack även till Daniel för dina tips .... haha jag tar de nästa år.  Mvh

31 maj 2015 19:42 av Jocke Hoffstedt

Träning söndagar

Hallå Nicolas.
Vi har träningar för nybörjargruppen kl 10.00 varje söndag. Vi utgår från Ribbyskolan i Västerhaninge och brukar sikta på olika rundor som tar ca 2 timmar. 
Om det känns intressant så är det bara att dyka upp.  Håll lite koll på vår Facebooksida ifall det skulle bli några ändringar.

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info