Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
2 juni 2015 22:34 av Mattias

10-12 mil fredag

Hej vi är tre personer som ska cykla på fredag fm. Planen  är att utgå från vh och cykla i runt 30 km/h. Tar en kortare fika i antingen torö eller rosenhill. Återkommer om det blir kl.09.00eller09.30. Välkommen att maila mig vid intresse. 
Mattias

31 maj 2015 21:48 av Daniel

Falkenloppet

Ett stort tack till Lotta, Tomas, Peter,  Magnus, Rodney och Stefan för ett väl planerad tävling. Vill också sägs Tack till alla funktionärer som ställt upp idag och med er erfarenhet och lugn visat att CK Falken kan göra bra tävlingar där vi alla hjälps åt och anordnar en fin tävling till Sveriges undomar, elit och veteraner. Och Rille, oavsett om du lyssnar på mig eller inte så satte du och de andra färg på tävlingen

31 maj 2015 20:21 av Eci rille

Falkenloppet

Tack för ett bra arrangemang med tävling o allt runt omkring , några mötande bilar för mycket i skogarna men annars en helt okej dag. 
Till nästa år önskar jag en annan riktning på vinden :-)  Tack till alla er som skrek o hurrade på våran utbrytning i H40 , det är glädjande även om tröjan är en annan färg. 
Tack även till Daniel för dina tips .... haha jag tar de nästa år.  Mvh

31 maj 2015 19:42 av Jocke Hoffstedt

Träning söndagar

Hallå Nicolas.
Vi har träningar för nybörjargruppen kl 10.00 varje söndag. Vi utgår från Ribbyskolan i Västerhaninge och brukar sikta på olika rundor som tar ca 2 timmar. 
Om det känns intressant så är det bara att dyka upp.  Håll lite koll på vår Facebooksida ifall det skulle bli några ändringar.

31 maj 2015 19:27 av Catrine

Dagens falkenlppp

Vill tacka för en härlig arbetsdag. Någon lättare indolent skedde men solen sken hela dagen liksom alla härliga människor som slitit hela dagen med ett leende på läpparna. Tack för att jag fick möjlighet att dela denna dag med er, hoppas på fler gånger 😋🚴🏻🚵. / catrine

31 maj 2015 10:44 av Nicolas

Söndagsträning

Hej, jag är ny här på falken sidan så jag vet inte hur det gäller med söndagsträningen.
Är det alltid träning på söndagar?(ej medlem i falken)

30 maj 2015 19:06 av Catrine

Kläder

Hejsan, ny fråga. Har klubben möjligen cykelkläder till salu. Behöver ombyte. Catrine

30 maj 2015 15:40 av niclas

jag behöver skjuts

om någon åker förbi trollbäcken i morgon!
vore ju tråkigt att missa prestigeuppdraget som prisutdelare.
0703993929

26 maj 2015 22:55 av Daniel

Lånecykel

Hej Catrine,
maila mig så ska vi ordna det :) Mvh Daniel

26 maj 2015 20:23 av Catrine

Lån av cykel

Hej. Vem skulle man kontakta för lån av cykel till träning? Mvh catrine

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info