Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
15 maj 2015 19:17 av Hampus

Lördag

Jag åker mot Strängnäs 8.00 från vendelsömalmsskolan (affären vid rondellen) du kanske vill följa med en bit på vägen?

15 maj 2015 13:24 av Daniel

Lördag kl 10 från Ribby

8-10mil lugn runda med max 30 I snitt, träffas kl 10 vid Ribbyskolan. Kommer själv sticka ut tidigare, då jag vill ha 15+ mil men möter upp kl 10 med er andra. Någon som vill hänga på innan så är det bara säga till

13 maj 2015 19:48 av Hans Bergsten

Re: Nybörjarträning

Det finns landsvägscyklar inom CK Falken för utlåning men jag vet inte vad som gäller angående dem och under vilka kriterier man får låna. Hör gärna av dig till vårt kansli om detta så kan de nog klargöra samt avgöra om en lånecykel till dig. Adressen dit är This is a mailto link. Tempot under nybörjarträningarna är runt 25-27 km/h om du känner att du kan hänga med med MTB ;-)

13 maj 2015 19:48 av Nicolas

Låna

Hej, då skulle jag gärna vilja låna en cykel till på söndags träning om det går.

Hur är det även med hjälm, skor/pedaler

13 maj 2015 19:43 av Jocke Hoffstedt

Nybörjarträning

Hallå igen Nicolas! 
Vi har cyklar för utlåning i klubben.  
Dock ska nämnas att man bör inte vara längre än 165-170 cm för att det ska fungera.

13 maj 2015 19:22 av Nicolas

Re: Nybörjarträning

Hej.

Jag undrar om det går att låna en cykel av klubben eller något liknande
.

13 maj 2015 18:12 av Jocke Hoffstedt

Nybörjarträning

Hallå Nicolas!


Gällande storlek på cykel och hur den ska vara utrustad så är det nog bara att ta kontakt med en bra cykelbutik tex TCM i Tyresö så kan dom guida dig i djungeln av cyklar. Skulle nog säga att det är plånboken som styr väldigt mycket.
Du är mer än välkommen att delta i våra träningar på Söndagar kl 10.00 . Men som sagt så är det bäst att ha en racer eller en cyklocross för annars skulle det bli väldigt svårt att hänga med skulle jag tro.


MVH Jocke/En av Ledarna

13 maj 2015 18:06 av Nicolas

Cyklar

Hej.
Nu kan inte jag så mycket om cyklarna är det något viktigt jag bör tänka på när jag köper en T.ex växlar storlek etc.

13 maj 2015 17:53 av Hans Bergsten

Re: Nybörjarträning

Först vill jag säga att jag kanske stack ut haken lite för långt här angående turen till Ankarudden imorgon bitti. Christian kanske har tänkt sig att köra hårt runt 30 km/h och ligga där, men vi stannar alltid till om så några vill och väntar in vid lämpliga ställen de som sladdar. Bara som ett förtydligande! ;)

Angående nybörjarträningen så är den på Söndagar kl.10:00 vid Ribbyskolan i VästerHaninge och vi brukar köra en 2-3 timmar i 25-27 km/h.

Välkomna!!!!

13 maj 2015 17:46 av Nicolas

Nybörjarträning

Hej. När tränar nybörjargruppen är det tis och tors 18:00 eller är det några andra tider.
Och hur länge brukar ni träna?

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info