Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
11 juli 2015 22:17 av Mattias

10-milare

Hej på er. Är det ngn som är sugen på en 10-milare i morgon fm innan regnet? Tänkte rulla iväg kl.09.00. Om ngn vill med så kan jag cykla och möta upp i VH.

5 juli 2015 18:13 av Jocke Hoffstedt

Re Dagens tur

Tack själv för en trevlig runda.  Skönt att höra att Matte överlevt.

5 juli 2015 17:51 av Annette

Dagens tur

Tack för en trevlig cykeltur idag och så vill jag bara meddela att Matte både överlevde och kom i mål samt mumlar något om att göra om det nästa år.
MVH Annette

4 juli 2015 23:40 av Mattias

Nybörjarträning 10-milare

Kommer imorgon.

4 juli 2015 23:09 av DucatiHaSSe

Re: 10 milare

Hej Mattias!

Du får gärna cykla med oss i nybörjargruppen, man vet aldrig om vädret är fint så kanske det blir runt 100k. Om inte med dem så kan ju några fortsätta en sväng efteråt om det inte har blivit sämre väder. Vi ses imorgon...

4 juli 2015 21:35 av Mattias

10 milare

Blir det ngn 10 milare i morgon kl.09.00 från VH? Jag  cyklar gärna med några.

29 juni 2015 13:01 av Ray

Grattis Emelie !!!

Stort grattis Emelie till bronset på Tempot i junior SM. Och även till 4:e platsen på linjeloppet. Har en känsla av att detta inte är sista mästerskapsmedaljen i din karriär. Fantastiskt bra kört och Kul !!

28 juni 2015 18:43 av catrine wilny

nybörjargrupp/knytis

tack alla ledare och deltagare i nybörjargruppen för idag, dels cykelturen och för att inte förglömma, knytisen i parken på ringvägen ;) en underbar både f m och e m blev det med sol, cykla, fika, cykla och mat i trevligt sällskap. hoppas det blir flera tillfällen under sommaren :) / catrine

26 juni 2015 14:12 av DucatiHaSSe

LördagsTur 27/6

Imorgon lördag en favorit i repris igen... cykeltur till Eldtomta underdagen om vädret är godtagbart. (det skall bli fint säger de!) Vilka vill följa med?

Start 11:00 ifrån Ribby eller efter önskemål, lagom takt som siste cyklist bestämmer. Prat-tempo helt enkelt. Fika & förslagsvis räkmacka i Eldtomta och sedan hemåt. en toppendag på sadeln.... sugen?

21 juni 2015 19:43 av catrine

dagens nybörjarcykling

tack alla fina, glada, trevliga ledare och alla övriga som var med på dagens nybörjarträning. tycker knappt att vi kan kalla det nybörjarträning för alla har blivit så duktiga!!! även om alla inte hänger med ibland väntar och stöttar både ledare och övriga varandra så vi kom hem allihop i grupp, heders åt er. så himla kul runda idag. mvh Catrine

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info