Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
28 april 2020 09:29 av Hasse Sundberg

Falken kör VR2021

Vi har alltså kvar CK Falkens starttid: 05.46
Ni som är anmälda till årets Vätternrunda 300km Måste gå in på: https://mypages.vatternrundan.se/
och göra sitt val gällande start 2021 eller återbetalning OBS!! Innan den 3:e Maj.
om du inte gör något så kommer du få tillbaka 50% av startavgiften.

27 april 2020 10:37 av CK Falken

Uppstart vardagsträningar!

Nu är det dags att starta upp våra vardagsträningar med, dock ska ni läsa vår information och våra riktlinjer för coronaviruset på vår hemsida och följa dessa!

Vissa tisdagar kommer det att finnas en medelgrupp för dig som vill ta ett steg till i din utveckling och träning. Vi kommer annonsera ut senast dagen innan här och på vår Facebooksida samt Träningsforumet om det finns en ledarledd medelgrupp på plats.

Snabbgruppper tisdagar och torsdagar som vanligt. /Ledarna

4 april 2020 16:05 av Hasse

Falken MTB Grusrally ☕️☕️

Vi kör en grusrunda på söndag med fika.  Vi möts upp vid VH kyrka kl.10.00 distansfart gäller (Johan N)

27 mars 2020 20:03 av Hasse S

MTB långrunda Söndag

Vi kör en grusrunda på söndag med fika. Blir vi fler än 50 pers delar vi upp i flera grupper. Vi möts upp vid VH kyrka kl.10.00 distansfart gäller (Hansson).

17 mars 2020 13:22 av Tomas Persson

Inställd Spinning Corona samt Amoniak

Spinning i Ribbyhallen blir from idag tillsvidare inställd pga riskerna kring Corona viruset. Idag har vi dessutom ett större Amoniak utsläpp i Jordbro som även skall påverka Västerhaninge. Vi får följa utvecklingen men hopas att våra utomhusaktiviter borde kunna blir säkrare att genomföra.
Mvh Tomas

11 mars 2020 15:51 av CK Falken

Dubbelfakturering av medlemsavgiften!

Kära medlem,

Det visar sig att det av misstag gått ut dubbla fakturor på medlemsavgiften för 2020.

Ni ska alltså endast betala den faktura där Fortknox står som mottagare!

Den faktura där CK Falken står som mottagare kan man slänga.

Vi ber om ursäkt för detta och vi hoppas på ditt överseende och förståelse att det ibland kan bli fel, vi har upptäckt det och rättar till, med det nya systemet kommer det förenkla hanteringen framöver när det väl fungerar felfritt.

/Styrelsen

10 mars 2020 15:51 av CK Falken

Introduktionsträning 1.1

Då vi kör igång träningarna ganska tidigt och då är ganska beroende av vädrets makter så kan det vara bra att hålla koll på vår Hemsida eller Facebooksida om det sker några ev ändringar, dessa aviseras senast 20.00 dagen innan. Vi börjar säsongen med lite kortare rundor för att alla ska få tillfälle att komma igång på ett lugnt och trevligt sätt.
Med på dessa träningstillfällen finns ledare från klubben och alla är välkomna, nybörjare och mer erfarna.

10 mars 2020 15:50 av CK Falken

Introduktionsträning 1.0

Nu startar vår populära introduktionsträning igen!
Detta är ett perfekt tillfälle för dig som precis börjat med landsvägscykling, för dig som vill du utvecklas mer eller kanske bara nyfiken på hur det är att cykla i grupp. Träningen anpassas efter deltagarnas önskemål och erfarenhet och ett stående uttryck är ”Alla ska med”och fika brukar vara ett givet inslag.Med början den 22:a Mars träffas vi varje Söndag kl 10.00 vid Ribbyskolan i Västerhaninge.

12 februari 2020 13:36 av CK Falken

Klubbkläder sista chansen!

Klubbkläder - sista beställningsdag nu på söndag 16/2! Se till att du har säkrat dina klubbkläder till utomhussäsongen. Nästa beställning blir först till hösten!

-Team tröja & bibs för både dam och herr.
-Nya tunnare armvärmare
-MTB kläder
-Tempodräkt
-Teamväst
-Skoskydd
-Cykelhandskar m.m.

7 februari 2020 16:13 av Tom Weurlander

Grusvägar Södertörn

Bert och jag sticker ut i morgon lördag 8 februari för en runda med mtb och gravelbike på grusvägarna på Södertörn. Vi siktar på en 5-6 mila runda i zon 2 tempo.
Vi samlas på parkering vid Torvalla kl. 10,00.
Vill du hänga på så möt upp.

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info