Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
19 augusti 2015 20:14 av DucatiHaSSe

Re: Taxinge

Hej Josefine!

Många är vi som kör Stockholm Triathlon i helgen så det får bli nästa helg...

19 augusti 2015 19:00 av Josefine

Taxinge

Hej!
Tänkte höra om det blir en tur till Taxinge i helgen!
/Josefine

19 augusti 2015 14:19 av Jonas

Svar Nybörjare MTB

Hej Ulrika, du kan cykla MTB med tcmcykel i Tyresö, de samlas på tisdagar ca kl 19 och ger sig ut tillsammans, de delar upp olika grupper, alla är välkomna, kontakta de eller sök upp de på facebook för mer info!

Mvh Jonas

16 augusti 2015 23:36 av Ulrika

Nybörjare MTB

Hej! Har ni någon nybörjarträning för MTB?

Är  ntresserad av att börja köra, sneglat på Cykelvasan i helgen och är minst sagt sugen på att ge mig ut i skog och mark!! Skulle dock behöva lite tips och trix från någon med erfarenhet och gärna lite sällskap. 

Mvh Ulrika

14 augusti 2015 23:52 av Hans Bergsten

Taxinge (LördagsTur)

Hejsan!
Till alla som ville eller tänkte följa med på turen till Taxinge imorgon. Jag kom hem nu efter att ha fastnat på restaurangen/krogen i några timmar mera än vad det var planerat. Vet inte om det blir någon tur till Taxinge imorgon då ögonen kommer att vara svåra att öppna samt att några av er skulle var lite nyttiga imorgon och ville vara tidigt tillbaka ifrån cykelturen. Så långtur till Taxinge kanske är lite på den optimistiska sidan... En tur blir det dock men inte så långt ;-)

14 augusti 2015 18:19 av Annette Stenberg

Söndagsträning

Härligt att det är igång igen, självklart vill vi hänga med på framför allt storfavoriten backträning men vi är tyvärr upptagna på söndag men kommer självklart igen nästa söndag, Matte & Annette

13 augusti 2015 15:48 av Jocke Hoffstedt

Söndagsträning

Hallå alla cykelsugna!

Nu är det dags att dra igång Söndagsträningarna igen!
Vi möts upp vi Ribbyskolan som vanligt kl 10.00. Kom gärna med förslag till oss ledare på vad ni skulle vilja träna lite mer på . Mek kurs kanske ? Eller varför inte favoriten BACKTRÄNING.
Väl mött/Ledarna

11 augusti 2015 22:37 av Daniel

sv: Ride of hope

Alltid kul att vi syns I våra röd/blå Falkenkläder så du gjorde helt rätt Catrine :) Hoppas ni klarade er från regnet som kom här hemma på eftermiddagen.

11 augusti 2015 22:37 av Daniel

sv: Ride of hope

Alltid kul att vi syns I våra röd/blå Falkenkläder så du gjorde helt rätt Catrine :) Hoppas ni klarade er från regnet som kom här hemma på eftermiddagen.

9 augusti 2015 20:39 av catrine wilny

ride of hope

vill bara tala om att årets ride of hope-loppets 9 etapp gick av stabeln idag mellan uppsala- stockholm. jag och några till medlemmar från falken cyklade kl 4.30 bansträckningen baklänges upp till uppsala, hämtade ut nummerlapparna och körde sedan samma väg tillbaka med avslutande måltid i hagaparken. några av oss hade privata kläder, några "ride of hope"-kläder men jag själv körde i falkenkläderna. hoppas att det var ok att cykla i klubbkläderna. rutten var jättekul och jag skötte mig perfekt.

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info