Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
11 september 2015 15:34 av Patrik Spängs

Veloton

Jag har ett startbevis till Veloton på söndag som jag överlåter. Ring 0706074065

10 september 2015 08:33 av Mattias

Lycka till Velothon

Hej alla Velothon:are! Lycka till i helgen. Jag cyklade 20 min utan motstånd på tränings cykel för min rehab i går. Processen går framåt! Ser fram emot VR anmälan. Önskar bara lite mer info gällande hur vi som grupp går tillväga.  Vill inte missa chansen till att cykla med Falken! Ha det gott alla🚴🏻.

9 september 2015 10:19 av Catrine

Velothon

Hej vänner. Mi spm anmält er till velothon på söndag, har ni bestämt någon tid och plats för att samlas på. Mvh catrine

4 september 2015 21:55 av Jocke Hoffstedt

Söndagsträning

Hallå kära cykelvänner!
Måste tyvärr meddela att jag inte kommer kunna leda träningen nu på Söndag. Har fått lite för mycket att bita i helt enkelt. Om det finns någon annan som känner sig lite manad att axla rollen så är det bara att köra på.
Tänkte samtidigt påminna om att det inte kommer vara någon träning nästa Söndag 13/9 pga Velothon Stockholm. Vet att en hel del av oss kommer att delta så hoppas att vi får en trevlig upplevelse. 
Ha en fortsatt trevlig helg allihop!
Jocke

31 augusti 2015 06:04 av catrine wilny

vättern

hejsan daneil. jag tackar oxå för det fina fikat i söndags. jag vill även jag anmäla mitt intresse till falkengruppen vättern 2016. min nya maliadress: This is a mailto link. mvh catrine

30 augusti 2015 13:22 av Mattias

Vättern

Hej tack för fikat idag. Trevligt att komma ut även om jag inte cyklade med er! Jag vill gärna cykla VR 16. Det verkar som att jag inte får viss info till mig av ngn anledning på mailen och ibland får jag två mail. 

Ha det gott! 👍🚴🏻.

29 augusti 2015 07:10 av Hasse

Snabbfika!! Söndag

Alla ni som vill gasa på en längre och snabbare tur innan medlemsfikat imorgon. Kom till VH kyrka kl.09.00. Räkna med 32 km/h fart. Siktar på att landa vid bygdegården kl.11.30

28 augusti 2015 12:24 av catrine wilny

ang hösten/vinters kalender

läste tidigare lite förslag på vad som kan hända under hösten. en mekarkurs skulle jag gärna vilja hänga med på samt då även få lite tips om vad alla prylar har för betydelse, kvalité o s v för att kunna välja rätt prylar om man vill uppgradera sin cykel. kommer säkert inte att cykla bättre för det men känslan kanske blir annorlunda och cykelglädjen :) kanske även ett studiebesök/medlemskväll på någon cykelbutik där man kan få tips och råd om utrusning m m. hoppas vi ses på söndag!! mvh catrine

27 augusti 2015 11:52 av Daniel

Medlemsfika byte cafe

Vi byter till Västerby bygdegård vid Hemfosa korset istället så slipper vi det värsta av Rosenhill. Hoppas det är ok

27 augusti 2015 11:17 av Daniel

Medlemsfika

Vi kan alltid cykla via Hemfosa vilket bara gör sträckan till Rosenhill ett par km längre samt att vi kommer vara vid Rosenhill runt 11:15 så bör inte vara några problem.

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info