Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
27 juli 2017 00:39 av Andrew

Thanks

I just wanted to say thanks to everyone I rode with in the last 4 weeks. Thank you for allowing me to join in your rides and have a great rest of the summer. I am on my way back to Australia via Bangkok now. I will wear my CK Falken clothes in Australia and tell them you are the best club in Sweden!

26 juli 2017 21:36 av Robban L

Torsdags träning

För mig blir det en runda imorgon från vh ribby kl 14 ca 2-3 timmar, lovas regn senare på kvällen, häng med

22 juli 2017 01:38 av catrine wilny

söndagscykling

är det någon/några som vill göra en tur på söndag, ej i racetempo men trevligt sällskap nu när jag bytt till nya däck :) långtur inga problem......gärna pm/catrine

20 juli 2017 23:00 av DucatiHaSSe

Ang. Tor 20/7

Bra med lång framförhållning Miche ;-)

20 juli 2017 08:16 av miche

tur

i dag tors åker från Torvalla 0930 förbi vh kyrka ca 0945

14 juli 2017 22:03 av Andrew

Saturday with Bert

Bert, I will join you tomorrow at 10am again.

14 juli 2017 19:24 av DucatiHaSSe

Vaxholm 15/7

Hejsan!
Vi är just nu 3-4 personer som tänkte ta en lugn sväng ut till Vaxholm imorgon lördag och ser gärna att det hakar på några flera. Det blir inget racing-tempo men de sträckor som inbjuder till det kommer det väl köras på lite. Annars runt 30 km/h... Träff kl.10:00 vid Konsum vid Vendelsömalmsgropen på Tyrestavägen och sedan mot Älta och Hellas ut mot Vaxholm över Nacka, Värmdö & Rindö. Fika i den vackra hembyggdsgården i ett par timmar och sedan hemåt över Bogesund & Stocksund. PM:a!!!

14 juli 2017 12:54 av Bert

Cykel lördag 15/7

Jag och Uffe N träffas kl.10 Ribby,
hoppas det är några fler som är 
sugna på en runda med fika imorgon
lördag. 8-10 mil
Bert J

11 juli 2017 19:13 av Bert

Cykel imorgon

Kl10 Ribby
Rosenhill,Kagghamra,Fituna
sen får vi se
Bert.

8 juli 2017 18:48 av Jonas Selling

Tips om inlägg

Hej alla cykelsugna vänner, vi har en väldigt bra Facebook sida som man också kan göra inlägg på, fördelen är att man kan svara direkt i samma tråd, härligt att se så många som är aktiva så här i semestertider.
Vänligen
Jonas Selling
CK Falken

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info