Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
20 september 2017 13:28 av CK Falken

CK Falkens klubbmästerskap 2017

Hej alla Falkare, nu är det dags för klubbmästerskapet, boka in söndagen den 1:a oktober för årets KM.

Plats: Gålö Hembygdsgård
Samling: kl 09:30, första start 10:00
Anmälan: Via sms till Thomas Nyberger på tel. 070-9617246

Klubben bjuder på lunch så anmäl gärna att du kommer till Thomas så vi vet hur många det blir. P.S För er som är nya i klubben så ska ni veta att alla cyklister oavsett nivå är välkomna, det behöver inte nödvändigtvis vara den bästa cyklisten som blir klubbmästare!

11 september 2017 08:03 av catrine wilny

Velothon 2017

Jag vill tacka alla som var med i gruppen 32-34. Vi gick i mål som en grupp, precis som vi planerat förutom en som bröt pga punktering. En fantastisk resa men fint väder och kämparanda. Tack även alla ni supportrar som stod vid vägkanten och hejade, blev så peppad och en övrig deltagare kommenterade att han kanske skulle gå med i Falken för vi verkade ha egna supportgrupper utefter hela banan. Hoppas att fler vill ställa upp nästa år och att jag snart får målgångsbilden och dela med till klubben

1 september 2017 10:06 av Thomas Nyberger

CK Falkens Klubbmästerskap 2017

Hej alla Falkare, boka in söndagen den 1:a oktober för årets KM. Mer information kommer.
Mvh Tävlingskommitten

P.S För er som är nya i klubben så ska ni veta att alla cyklister oavsett nivå är välkomna det behöver inte nödvändigtvis vara den bästa cyklisten som blir 2017-års klubbmästare ..........

29 augusti 2017 09:05 av Jonas

Lampor på kvällsträningarna

Vill bara påminna alla som kommer till våra kvällsträningar nu att montera på belysning fram och bak på cykeln då det börjar mörkna innan vi är tillbaka så att vi syns bra på vägarna. /Ledarna

27 augusti 2017 15:35 av Lars Ervik, Spårvägen

Söker kontakt ang tandemtips

Hej Falken.
Här kommer en fråga från en Spårvägare. Jag söker kontakt med de falkare som har tips och råd var man hittar en bra tandemracer. Hade nöjet att cykla 8e etappen Ride of Hope med två falken-par på vita tandemcyklar. Om någon här känner igen sig vore jag tacksam om ni kunde höra av sig. Mvh Lars Ervik 070-7742092

24 augusti 2017 08:57 av Thomas Nyberger

Gemensam klubb aktivitet Rembotrampet i Avesta

Hej alla!
Än finns det möjlighet att hänga på och köra motionsloppet Rembotrampet i Avesta tillsammans med andra Falkare! Tanken är att vi samlas på Torvalla 7:30 den 3:e september för gemensam avfärd. Det finns plats även om man inte har egen bil, ju fler vi blir desto roligare!!
Hälsningar Thomas

23 augusti 2017 03:25 av catrine wilny

Tisdag/torsdagsträning

Vilka roliga träningskvällar det har varit sista veckan. I torsdags var det 17 st som kom som delades upp i 2 fartgrupper, härligt upplägg av Slangen. Så himla kul att det blev två grupper jag kunde hänga med trots att jag inte är i tävligsklass. I går blev vi 13 st tror jag och var minst lika roligt trots att vi bara blev en grupp, alla höll ihop och hade skitkul. Söndagens introgrupp var :) toppentrevlig som vanligt, blev dock ingen fikarunda men det hoppas jag kommer snart. Tack alla ledare

22 augusti 2017 21:40 av Bert Jigstedt

Klubbträningen

Bra Jonas att du har fått igång klubbträningen igen, jag tror att det är bra för klubbkänslan och att fler vågar komma med på träningarna, det är ju det som är grejen med att vara med i en så fin klubb som Ck Falken. Jag ska komma ner när jag kommer hem, är nu uppe i fjällen.
Har saknat lite av den där klubbkänslan som fanns i klubben när jag var aktiv.
Bert

22 augusti 2017 12:53 av Jonas Selling

Du kommer väl till klubbträning ikväll

Hej alla träningssugna Falkare, äntligen tisdag :-)
Kommer bli perfekt väder ikväll för ett härligt träningspass, jag vill uppmana fler att komma på våra vardagsträningar. De senaste träningarna har uppslutningen varit stor och vi har haft skitkul ihop och fått givande träningspass för alla. Varmt välkomna till Falken gemenskapen!

17 augusti 2017 14:47 av Bert Jigstedt

VARNING

Varning, om ni inte vista det så är Väggarövägen helt avstängt i svackan där 
vägplåtarna låg,  dom har grävt en kanal där
antagligen ska dom lägga ner en vägtrumma,
jag fick vända idag.
Bert.

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info