Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
11 januari 2018 10:45 av CK Falken

Spinning i Ribby

Nu startar vi upp vår klubbspinning i Ribby skolan på tisdagar kl 19:00 med start tisdagen den 16/1-2018.
Träningen är traditionell Falken Spinning med lite längre pass (ca 90 min) som en bra konditionsgrund inför utomhussäsongen. Omklädningsrum och duschar finns. De flesta cyklarna har SPD fästen för cykelskor men gymnastikskor fungerar också bra.
OBS! Vi behöver hjälpas åt att serva/rengöra cyklarna inför spinning säsongen så kom gärna och hjälp till från kl 18 på tisdag.

10 januari 2018 18:20 av Jonas

Svar login

Hej Ingemar, all information finns på hemsidan, se under fliken OmCKFalken sedan går du in på klubbkläder, vi postade ett inlägg på Facebook om det igår, följ oss gärna även där, jag rekommenderar att du tittar igenom vår hemsida då mycket är nytt, Medlemsaktuellt bl.a klicka i stjärnan i högra hörnet så får du notiser när vi publicerar något där. Maila gärna om du har fler frågor. Med vänlig hälsning Jonas

10 januari 2018 17:40 av Ingemar

Login på Trimtex

Vilket login på Trimtex för att beställa?

9 januari 2018 17:24 av CK Falken

Premiär för Falkens nya webbshop

Nu är det premiär för Falkens nya webbshop för våra klubbkläder! Falken har valt Trimtex som leverantör av klubbens teamkläder. Trimtex erbjuder även Falkens medlemmar 25% rabatt på Trimtex standardvaror. Beställningsfönstret är nu öppet så skynda på att införskaffa nya snygga klubbkläder inför säsongen! Gå in på sidan och beställ dina kläder redan idag!

www.trimtex.se/sv/mitt-trimtex/ck-falken/

23 december 2017 16:43 av catrine wilny

Nu vänder det!

TACK Stefan för länken, så härligt att se och minnas, längtar så efter att det ska blir cyklingssöndagar igen :)

21 december 2017 08:50 av Stefan S.

Nu vänder det! (andra försöket)

Där fick jag för att jag försökte göra en fin klickbar länk :)

https://www.youtube.com/watch?v=bgBeAs17EDE

14 december 2017 20:36 av Jocke Hoffstedt

Rabatt POC

Hej!

Här kommer ett erbjudande från POC om kraftigt rabatterade produkter till samtliga medlemmar i Svenska Cykelförbundet.

Svenska Cykelförbundes samarbetspartner POC har tagit fram ett exklusivt och förmånligt erbjudande till SCF:s drygt 50.000 medlemmar – ett fint erbjudande om rabatterade priser på ett flertal utvalda produkter. Observera att erbjudandet är tidsbegränsat, tom 31/12 2017.

Tryck på länken för att komma till rabattkoden:
http://newsletter.pocsports.com/u/gm.php?pr

8 december 2017 13:36 av Tomas Persson

Ingen Hockey på Söndag men 21 Januari!

Hej vi har flyttat den Hockeyträningen vi pratade om på årsmötet nu på Söndag till 21 Januari kl 19:30 på Torvalla Ishall istället.
Så Söndagens Hockey är helt inställd! Med vänlig hälsning Tomas

25 november 2017 10:48 av catrine wilny

Årsmötet

Tack för ett mycket trevligt, välordnat och info rmativt möte med god mat och dryck. Är tacksam att det finns människor som vill ställa upp och arbete ideellt för oss övriga. För min egen del gav det mer än så, jag fick möjlighet att träffa övriga medlemmar och få ovärderliga tips och råd kring och runt cykling, utrustning och resor från mer erfarna cyklister. Ser fram emot ett härligt cykelår 2018.Catrine

7 november 2017 16:33 av CK Falken

Årsmöte 2017

Årsmöte 2017 CK Falken!

Föreningsåret börjar närma sig sitt slut och vi vill passa på att bjuda in till CK Falkens Årsmöte som i år blir i Vendelsögård onsdagen den 22 november kl 18:30.

För anmälan och information vänligen läs mer under fliken medlemsaktuellt på hemsidan!

Vi ses Styrelsen!

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info