Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
20 maj 2018 09:06 av CK Falken

Sol, medvind & söndags cykling

Godmorgon, det blir en strålande dag med härlig cykling och fika idag, samling kl 10 vid Ribbyskolan!

Varmt välkomna!

17 maj 2018 11:53 av CK Falken

Funktionärer till Falkenloppet

Hej alla Falkare, nu behöver vi Er hjälp till Falkenloppet den 3/6!

Vi behöver fortfarande fler flaggvakter, bemanning i caféet, förare till våra ledarbilar samt helst ytterligare någon MC.

Anmäl dig via Falkens facebooksida eller skicka ett mail direkt vad du kan hjälpa till med, ansvarig samordnare är Patrik Hansson.

Förutom trevlig gemenskap och att få se ett spännande lopp med eliten så gör du en insats för ekonomin i vår förening och tävlingscyklingen i Stockholm.

13 maj 2018 16:08 av Catrine Willny

Introträning söndag

Tack alla ledarna för en fantastisk dag i gruppcykling. Så roligt o t o m vädret var prefekt. Cyklade med mellangruppen och det gick som på spåret, några stopp och genomgång om vad som komma skulle och sedan övade vi på att rotera, hålla jämn fart både upp/ner och på platten och att alla skulle hänga med, lite finslip bara så kommer det bli en supergrupp. Fika i Västerby såklart :) hoppas på många såna söndagar framöver. mvh Catrine

10 maj 2018 17:15 av Thomas Nyberger

Lugn distans imorgon fredag 11:e maj

Imorgon blir det 8-10 mil lugn distans ner mot Nynäs med fika
Start VH-kyrkan kl 10
(Ställs in vid regn)

8 maj 2018 21:09 av Jonas Selling

Vilken uppslutning på träningen idag

Tack alla ni som kom på träningen idag och bidrog till en fantastisk uppslutning och härlig stämning. Snabbgruppen hade bra fart idag och körde på fint, Medelgruppen fick bra teknikträning och fick till ett fint flyt, härligt att se!

8 maj 2018 14:42 av Jonas Selling

Uppmaning till träning i solen idag

Vilket väder, Ta ledigt resten av dagen, fixa! barnvakt eller vad ni behöver göra och kom till Torvalla IP kl 18 idag för härlig cykel träning med era klubbkompisar. Det är både snabb och medelgrupp idag!

Jag kommer, kommer Du?

8 maj 2018 10:54 av Catrine

Akut behov

Är i akut behov av en styrstam 80, är det någon som har en liggande som ni inte behöver. Med vänlig hälsning Catrine 0731-530676

7 maj 2018 21:17 av Patrik

Boende Siljan runt

Det finns några sovplatser kvar.
Stuga med 2sängar frukost å sänglinne 680:- /stuga och natt.
Vi är ett gäng som bor på
Kullbjörken bed & breakfast, ni bokar själv vid intresse 070-6774779.
På kvällen grillas det, hoppas vi ses & kan ha sällskap runt sjön.
/p

1 maj 2018 15:55 av Thomas Nyberger

Dagens vätternträning 6˚ & regn

Det var 7 tappra som trotsade vädergudarna och körde en liten förkortad variant (på den tänkta rundan totalt 14;5 mil från VH). 
Bra kämpat alla det som inte dödar det härdar!
P.S Nästa Vätternträning hoppas vi på fler deltagare och bättre väder😀

30 april 2018 12:57 av Thomas Nyberger

Påminnelse "Vätternträning"

Hej Vätternåkare och övriga
Glöm inte att vi kör ett Vätternpass (lugn långdistans/ "alla ska med") imorgon kl8 från Torvalla och 8:30 från VH-kyrkan. Turen går mot Vagnhärad/Björnlunda/Mariefred. Det blir en 15-20mil med möjlighet att korta av passet för den som vill. Syftet är att vi ska vara ute länge och lågintensivt. Så farten kommer att vara behaglig. Hoppas på många deltagande!
Trevlig Valborg önskar Thomas Nyberger

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info