Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
28 mars 2018 14:21 av CK Falken

Inbjudan Roslagsvåren

Hej alla glada Falkare, här kommer ännu en glad nyhet lagom till påsken, om ni är sugna på att cykla några lopp i vår så klicka in direkt på fliken Medlemsaktuellt under Nyheter. Fredrikshof erbjuder oss medlemmar i Falken rabatt till Roslagsvåren. Dessutom har vi rabatt till Lida CX och Uppsala Bike Weekend nu i Maj.

Skriver med soliga hälsningar. /Jonas

20 mars 2018 09:46 av Jonas Selling

Klubbspinning ikväll!

Vi ses väl på spinningen ikväll? Jag kommer med massor av energi så ni får gärna ligga på min rulle ni som orkar :-) Hoppas på få se många Falkare ikväll! Skriver med soliga hälsningar, Jonas.

9 februari 2018 07:30 av Tomas Persson

Flyttad Spinning!

De två kommande Tisdagsspinningarna på tisdag 13 samt 20 februari blir flyttade till onsdag 14 samt 21 februari istället.
Hoppas vi ses då!

2 februari 2018 19:45 av Ck-Falken

Medlemsavgift & Klubbkläder

Hej alla Falkare, nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2018 som i år också täcker den nya försäkringen, läs mer på www.ckfalken.se/OmCKFalken/Blimedlem/Medlemsavgift/

Sista beställningsdag för att beställa klubbkläder I första omgången är nu på söndag, den 4/2. Många utav oss har redan varit inne och beställt och Trimtex stänger första beställningsfönstret nu på söndag 4 februari! Så passa på att handla innan!

27 januari 2018 15:09 av Stefan S

Sv: Hallå Falkencyklister

Bert, det var välskrivet och har i alla fall gett mig något att tänka på.
Jag sitter och harvar hemma på min trainer, Zwift gör det uthärdligt men det är inte lika kul som att cykla med er.
Det var mycket för det sociala som jag gick med i klubben och så sätter jag det på sparlåga under vintermånaderna. Inte särskilt klokt eller roligt.
Livspussel och andra åtaganden gör sitt till men jag ska försöka planera om så att jag kan vara med mer.

26 januari 2018 17:45 av Bert Jigstedt

Hallå Falkencyklister

Det har varit dåligt med folk på dom 2 första 
spinningpassen, ni som skall åka till Mallis på läger, köra Mallorca 312, Vättern, Siljan runt, Cykelwasan mm, och ni som sitter ensamma och nöter på era trainers, var är ni? Kom gärna ner 1 dag/v och träffa andra Falkare och snacka lite. Passet som Thomas P leder är ett jättebra pass på 80-90 min, det är tråkigt om det bildas små klubbar i klubben och att man inte träffar andra medlemmar, så Falkare kom ner på tisdagar, börjar kl19
MVH Bert.

21 januari 2018 08:22 av Tomas Persson

Ishockey träning ikväll

Lekfull Ishockey träning ikväll kl 19:00 i Torvalla Ishall. Tag med skridskor och kanske några skydd. Klubbor går att låna.
Kom och kör hårt fram till 21:00
Vi ses där!

16 januari 2018 13:55 av Robert L

Spinning

Glöm inte att gå på spinning ikväll ribbyhallen kl 19 hjälp till att fixa med cyklarna från kl 18

11 januari 2018 10:45 av CK Falken

Spinning i Ribby

Nu startar vi upp vår klubbspinning i Ribby skolan på tisdagar kl 19:00 med start tisdagen den 16/1-2018.
Träningen är traditionell Falken Spinning med lite längre pass (ca 90 min) som en bra konditionsgrund inför utomhussäsongen. Omklädningsrum och duschar finns. De flesta cyklarna har SPD fästen för cykelskor men gymnastikskor fungerar också bra.
OBS! Vi behöver hjälpas åt att serva/rengöra cyklarna inför spinning säsongen så kom gärna och hjälp till från kl 18 på tisdag.

10 januari 2018 18:20 av Jonas

Svar login

Hej Ingemar, all information finns på hemsidan, se under fliken OmCKFalken sedan går du in på klubbkläder, vi postade ett inlägg på Facebook om det igår, följ oss gärna även där, jag rekommenderar att du tittar igenom vår hemsida då mycket är nytt, Medlemsaktuellt bl.a klicka i stjärnan i högra hörnet så får du notiser när vi publicerar något där. Maila gärna om du har fler frågor. Med vänlig hälsning Jonas

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info