Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
30 maj 2009 18:08 av Jonas

Ändrade planer inför söndag!

Har hört med gubbarna i ECI och vissa vill köra lite kortare/hårdare imorgon. Jag skulle kunna tänka mig att köra distansfart till Vaxholm om några andra är intresserade(ca 15mil), fika i Vaxholm. Peter är på och troligen även Ludde. Men.......då vill jag starta tidigare så att inte hela dagen försvinner.
Peter och jag träffas 08.30 vid rondellen, Lidl. Det innebär att vi passerar hemma hos Ludde strax innan 9.
Fler intresserade??

30 maj 2009 14:09 av Jonas

Dagens pass och morgondagen

Idag körde Anders, Ludde och jag 96km Vegabaren-Stora Vika t.o.r med ett snitt på 35.5km/tim, bra jobbat!
Ja, ECI´s "distanspass" betyder oftast ett snitt runt 32-34km/tim vilket ger mindre än 5 tim på 15mil, dessutom gärna ett fikastopp halvvägs.

30 maj 2009 13:28 av Peter

Söndag

Tidigare när jag kört distans med eci har det blivit 3-4 timmar i skapligt högt tempo. Det är ju bra det med, men inte det som står i min kalender imorgon. Fast det är ju roligt med lite andra vägar också..

Vet inte hur många som läser här eller hur många som tänkt köra imorgon. Anders, ludde, andra? Hur ska ni åka?

29 maj 2009 18:52 av Jonas

Solskensträning

I morgon lördag tänkte jag köra 2-3tim med start 09.00 vid Vegabaren. Distanspasset kör jag på söndag så jag tänkte mig lite högre puls än distans, men ingen tokkörning. Anders och Ludde är informerade och hänger kanske med, finns det fler intresserade?
Jag kör distans med ECI på söndag vilket brukar innebära runt 15mil. Har lobbat för en tur till Vaxholm denna helg, får se om så blir fallet. Cyklister från Falken är alltid välkomna att delta, samling 10.00 vid Statoil Farsta Strand.

25 maj 2009 20:55 av Clabbe

Gårdagens pass

Tack Jonas för en fin runda och ett schyst bakhjul. Var lagom mör i bena igår. Dom sista 3 milen hem till nacka ökade ialla fall inte på snitt hastigheten.

24 maj 2009 18:06 av Jonas

Spridda skurar

Ja, jag undrade lite över Luddes svar att han hänger med, på vad?. Hoppas i alla fall att alla fick ut vad de önskade av dagens pass, jag är i alla fall trött i benen :-). Verkar tydligen svårt för SMHI att spå väder, men jag och Klabbe fick faktiskt en ordentlig skur i VH på vägen hem.

Kommer kanske på tisdag och snor åt mig armbindeln ;-)

24 maj 2009 16:17 av Anders

Förvirring

Misstolkade dagens olika pass och körde som tredje klunga runt Södertörn. Ska försöka lära mig klockan och forumtolkning till kommande turer./A

24 maj 2009 15:34 av Peter

Dagens pass 2

För oss (mig) som inte hänger på det här forumet 24/7 så blev det till att leta efter er i dryga 5.10. Dock hade jag bara 30 i snitt.

Knappt något regn fick jag på mig heller.

Ses på tisdag.

24 maj 2009 13:12 av Jonas

Dagens pass

Tack för sällskapet Klabbe!
För dig blev det 97km till Torvalla och ett snitt på 34.2km/tim, inget att skämmas över. Om du undrar hur vi åkte så blev det så här:
Sorunda-Väggarö-Ösmo-Stora Vika-Sorunda-"Branta backen"-Tungelsta.
Och till er som inte dök upp så vet ni vad ni missat :-)

24 maj 2009 08:50 av Anders

Blev för tidigt för oss

Trevlig tur!

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info