Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
9 april 2022 15:19 av Ck Falken

Introduktionsträning

Nu startar vår introduktionsträning igen!
Träningen anpassas efter deltagarnas önskemål och erfarenhet och ett stående uttryck är ”Alla ska med”och fika är ett givet inslag.
Med början den 17:e April träffas vi varje Söndag kl 10.00 vid Ribbyskolan i Västerhaninge. Då vi är ganska beroende av vädrets makter så kan det vara bra att hålla koll på vår Hemsida eller Facebooksida om det sker några ev ändringar ,detta aviseras senast 08.00 samma dag .
Välkomna/Ledarna

6 februari 2022 12:28 av CK Falken

CK Falken på Zwift

CK Falken finns numera även på Zwift, du hittar oss i appen Zwift Companion under Clubs, där kan vi cykla som grupp och prata via Discord under vinterns mörka månader, välkommen!

25 januari 2022 09:31 av CK Falken

Klubbkläder, beställningen är öppen!

Kära Falkare!

Nu är vår webshop öppen för beställning av våra snygga klubbkläder, se senaste medlemsmailet hur du gör för att beställa!

Nyhet!

Provkollektion finns hos JB Cykelsport med utvalda kläder för att testa din storlek om du är osäker, Johan kan inte svara på frågor kring våra klubbkläder utan ta då kontakt med Trimtex direkt!

22 november 2021 11:51 av Hasse Sundberg

Vätternrundan 2022

Idag är det sista chansen att gå med i Falkens startgrupp. Du hittar info och kod till den förbokade gruppen till Vätternrundan 2022 i det senaste medlemsmailet. Har du inte fått den? Maila mig. Hasse S

19 november 2021 21:21 av CK Falken

Nu är det dags för årsmöte nr 94

Datum: torsdagen den 25 november kl 18:30

Plats: Vendelsö Bygdegård, Vendelsögårdsväg 42.

CK Falken bjuder på en enklare middag och kaffe.

OSA därför till This is a mailto link senast 2021-11-22 så vi kan planera maten.

Motioner på vår verksamhet mottages tacksamt fram tom 2021-11-22 till This is a mailto link

19 oktober 2021 16:20 av CK Falken

Vätternrundan 2022 med Falken

Hej alla Falken cyklister!

Visst ska vi cykla Vätternrundan 315 km tillsammans! Det brukar bli en trevlig helg, då vi även har möjlighet att bo tillsammans.

Anmäl dig till Falkens startgrupp! Du hittar info och kod till den förbokade gruppen till Vätternrundan 2022 i det senaste medlemsmailet. Har du inte fått den? Maila då till Hans Sundberg!

Vi gör som tidigare år att vi startar samtidigt men delar upp oss efter åk styrka och kapacitet. Vi har fått 30 platser med starttid kl. 05:46

5 oktober 2021 19:33 av Ck Falken

Säsongsslut Introduktionsträning

Efter en lite speciell men väldigt lyckad säsong av våra Introduktionsträningar är det nu dags för det sista planerade tillfället för den här säsongen.
Eftersom vi är väldigt beroende av väder och vind så rekommenderar vi ni håller koll för ev inställd träning.
Vi ledare vill samtidigt passa på att tacka alla gamla och nya deltagare och hoppas vi ses även nästa säsong.
På återseende/Ledarna

19 september 2021 18:32 av CK Falken

Funktionärer till Falken loppet 2/10

Falkare! Vi behöver nu Din hjälp till Falkenloppet lördagen den 2/10. Vi fick ställa in förra året pga pandemin och nu behöver vi ställa om så vi kan komma igång igen!

Det är bara 2 veckor kvar så det blir lite arbete kvar att ordna.men det känns värdefullt för Svensk cykel att ordna lite tävlingar och inte minst för Falkens Racing Team.

Anmäl dig så snart som möjligt om du kan ställa upp och vara funktionär till:
Tomas Persson på This is a mailto link

19 september 2021 08:47 av Ck Falken

Inställd introduktionsträning

Ledsen för sent inlägg.
Men pga det opålitliga vädret har vi bestämt att ställa in dagens Introduktionsträning.
Mvh Ledarna

17 september 2021 19:21 av sven åke nilsson

70år

Jag tackar för de fina blommorna jag fick på 70 års dagen det värmde en gammal cyklist. Det var riktigt kul att ni ville skriva några ord om min karriär, hälsningar sven åke nilsson

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info