Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
24 maj 2022 09:46 av CK Falken

Funktionärer till Falkenloppet 5/6

Falkare! Vi behöver nu Din hjälp till Falkenloppet söndagen den 5/6.

Vi har som tradition i klubben att anordna en linjetävling som heter Falkenloppet, det är en klassisk varvbana och ett av Stockholms äldsta lopp.

Det är bara drygt 2 veckor kvar så det blir lite arbete kvar att ordna men det känns värdefullt för Svensk cykel att ordna lite tävlingar och inte minst för Falkens Racing Team och för klubben.

Anmäl dig direkt om du kan ställa upp och vara funktionär till: This is a mailto link

19 maj 2022 09:23 av Hasse S

Vätternrundan 2022

Hej Falkare
Jag börjat ta tag i årets VR Runda. Del så har jag skickat mail angående boende i Motala.
Maila mig om du inte fått mail och vill bo med oss. Sedan är det dax för gemensamma långpass, förslag kommer

9 maj 2022 09:17 av Johan Norin

Trosa Trampet

Hallå!
Trosatrampet nu på söndag 15/5.
Jag planerar att åka dit, cykla runt och sen äta deras gratismackor efteråt. Om vädret tillåter.
Det skulle vara kul om vi blir några flera falkar där.
/Johan

2 maj 2022 15:47 av CK Falken

KM i MTB 28/5

Inbjudan till Falkens KM i MTB grenen den 28/5 i Skrubba, samling kl 09:30 vid parkeringen till Lidl i Tyresö. I år kör vi ett KM i MTB men med ett lite enklare arrangemang än vårt vanliga KM i september.

Det kommer arrangeras en bangenomgång nu på lördag kl 09.00 med Jonas Selling, vi samlas på parkeringen till Lidl i Tyresö.

För anmälan se medlemsmail!

2 maj 2022 13:58 av CK Falken

Medlemsfika 29/5

Nu är det äntligen dags för medlemsfika med Falken!

Samling som vanligt kl 10.00 söndagen den 29/5 på parkeringen vid Ribbyskolan i Västerhaninge!

OBS! ALLA kör ihop denna tur för gemensam fika, utbrytning = ingen fika!

/Styrelsen

25 april 2022 09:54 av Hasse Sundberg

Ottarsloppet MTB 26:e Maj

Hej Alla
Jag funderar på att köra Ottarsloppet den 26: Maj. Ett trevligt lopp som några Falkare har kört några gånger. gå in på Ottarsloppet.se för anmälan

9 april 2022 15:19 av Ck Falken

Introduktionsträning

Nu startar vår introduktionsträning igen!
Träningen anpassas efter deltagarnas önskemål och erfarenhet och ett stående uttryck är ”Alla ska med”och fika är ett givet inslag.
Med början den 17:e April träffas vi varje Söndag kl 10.00 vid Ribbyskolan i Västerhaninge. Då vi är ganska beroende av vädrets makter så kan det vara bra att hålla koll på vår Hemsida eller Facebooksida om det sker några ev ändringar ,detta aviseras senast 08.00 samma dag .
Välkomna/Ledarna

6 februari 2022 12:28 av CK Falken

CK Falken på Zwift

CK Falken finns numera även på Zwift, du hittar oss i appen Zwift Companion under Clubs, där kan vi cykla som grupp och prata via Discord under vinterns mörka månader, välkommen!

25 januari 2022 09:31 av CK Falken

Klubbkläder, beställningen är öppen!

Kära Falkare!

Nu är vår webshop öppen för beställning av våra snygga klubbkläder, se senaste medlemsmailet hur du gör för att beställa!

Nyhet!

Provkollektion finns hos JB Cykelsport med utvalda kläder för att testa din storlek om du är osäker, Johan kan inte svara på frågor kring våra klubbkläder utan ta då kontakt med Trimtex direkt!

22 november 2021 11:51 av Hasse Sundberg

Vätternrundan 2022

Idag är det sista chansen att gå med i Falkens startgrupp. Du hittar info och kod till den förbokade gruppen till Vätternrundan 2022 i det senaste medlemsmailet. Har du inte fått den? Maila mig. Hasse S

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info