Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
14 september 2009 17:42 av michel

tack

Jag vill också tacka alla men speciellt Bussen.
Den 23/6 min första träning med klubben, vi kom fram till ICA i västerhaninge och rödlyset.
Så far så god, det blev grönt och alla satte fart utom jag som inte kom in i pedalen, missade den tre ggr.
Och vips var klungan borta, hade inte en chans att komma i kapp vid korsningen till skogs Ekeby var jag helt slut.
Mötte Bussen och sa jag tackar för mig, så f..n heller du gör sa han, vi samlas efter varje kortare etapp så du hinner ikapp. sagt oc

14 september 2009 17:06 av Ray

Tack

Jag vill passa på att tacka alla de som arrangerade och på annat sätt hjälpte till vid KM. Som en av rookiesarna agerade jag själv mest "rundningsmärke" ute på banan, men har den stora förhoppningen på att kunna vara till störrre besvär ett annat år. Jätte mycket tack även till alla som var med och körde i lördags !

14 september 2009 14:37 av Sjöberg

KM

Stort tack för ett väl arrangerat KM. Bra att ni beställde värme och sol, det gjorde det mycket lättare när mjöksyran kom smygande. Håller med Anders, riktigt fint prisbord. Kanske ska utnyttja resväskan lite mer nu när man fick en ny, Australia here I come och varför inte Italien till våren

13 september 2009 18:13 av Janne F

MTB lördagar

Jag är också intresserad av att hänga på. Hör av dig om tider.

12 september 2009 19:39 av Jonas

Inbjudan till MTB-pass på lördagar

Som tidigare år tänker jag köra MTB på grusvägar och stigar under hösten. Det brukar bli 2-4tim och fikastopp på de längre passen. Inga alltför svåra partier så det ska funka med Cross också. Jag lägger ut info på forumet dagen innan om tid och plats.
Anders, Ludde, Christer, Eric och Poppe är stammisar så de räknar jag med. Någon mer än Peter som också är intresserad av detta?

12 september 2009 19:27 av Jonas

Hammarby Hill XC

Nästa lördag är det MTB-race i Hammarby och jag tänkte testköra banan i morgon. Någon som vill hänga på?

www.hammarbyhillxc.se

12 september 2009 18:16 av Peter

Japp

Okej, du får gärna guide lite turer på grusvägen och måttligt steniga stigar. Kommer inte ihåg så många.

12 september 2009 18:05 av Jonas

Skruvar och brödrostar???

Om jag förstår inläggen rätt så är det Peter som ska gratuleras, och då Peter ska du bara vara glad att jag inte dök upp idag ;-)
Förstår ingenting av skruvar och brödrostar men så är det när man inte närvarar.
Vad gäller underlaget på Rosenhillsturen så är det typ 4 ställen som har lite rötter och stenar, men de är mindre än 1km tillsammans, resten är grusvägar och asfalt. Malin var med och körde Salstjöbadsrundan förra året på Cross och den rundan är nog faktiskt besvärligare.

12 september 2009 17:03 av Peter

Skruvar

Tänkte snart byta ut en del skruvar som börjar bli lite risiga i gängorna på nya brödrosten. Har rostat 652 mackor idag. Klockren.

12 september 2009 16:49 av Peter

Skruvar

Tänkte snart byta ut en del skruvar som börjar bli lite risiga i gängorna på nya brödrosten. Har rostat 652 mackor idag. Klockren.

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info