Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
23 april 2018 20:32 av Stefan S

Härlig start på säsongen!

Tack till alla som var med på passet igår, det var riktigt kul med så många klubbkompisar (och nya kompisar)!

Jag vill också lyfta det riktigt bra initiativet av klubben att ha träning för en medelgrupp på tisdagar. Toppen! (Bara för det kan jag inte vara med kommande två tisdagar men sedan... :)

22 april 2018 15:05 av CK Falken

Ride of Hope 2018

Nu planerar vi att medverka i ett trevlig cykelarrangemang för att stödja Ride of Hope med bidrag till Barncancer fonden på sista etappen i år från Uppsala till Stockholm den 5:e Augusti.

CK Falken har bokat egen Buss med täckt släp för våra cyklar från Torvalla IP. Kostnad endast 150:- Klubben står för kostnaden av bussen och 200:- (del av anmälan) Alla pengar går oavkortat till BARNCANCERFONDEN.

Vi önskar svar omgående till This is a mailto link dock senast 2018-04-29

19 april 2018 17:20 av Ck-Falken

Sista beställningen för klubbkläder nu på söndag

Nu är det dags att beställa dina klubbkläder innan sommaren, sista chansen är nu på söndag 22/4. På Falkens hemsida står det om hur du beställer.

Behöver du klubbens aktiveringskod? Inga problem, maila: This is a mailto link så skickar vi den!

Sista beställningen nu om du ska ha dina kläder till sommaren!

15 april 2018 19:36 av catrine wilny

Beställning klubbkläder

Hejsan. Är det någon som ska beställa kläder och vill sambeställa och dela på frakten? mvh Catrine

15 april 2018 18:15 av Ck-Falken

Beställ dina klubbkläder innan 22/4

Viktigt meddelande!

Nu är andra beställningsfönstret öppet, t.o m. den 22/4 fan du lägga din beställning, skynda att beställa eller komplettera med Falkens nya snygga klubbkläder innan fönstret stänger.

Beställ nu och få dina kläder innan Vätternrundan direkt hemskickade till dig!

Läs mer på Falkens hemsida om hur du beställer dina kläder!

3 april 2018 19:59 av Fredrik plahn

Söndagcykling

På söndag 8/4 cyklar jag från torvalla kl 07:00 i ca tre timmar. Hoppas vi ses!

29 mars 2018 20:10 av catrine wilny

Säljes startplats

Säljer en startplats till Mallorca312 den 28 april. Dvs 31.2 mil med start och mål i Alcudia över bergskejdan till Andriatx och tillbaka via arta http://www.mallorca312.com/recorrido_312. Vem vågar avstå :) Catrine

28 mars 2018 14:21 av CK Falken

Inbjudan Roslagsvåren

Hej alla glada Falkare, här kommer ännu en glad nyhet lagom till påsken, om ni är sugna på att cykla några lopp i vår så klicka in direkt på fliken Medlemsaktuellt under Nyheter. Fredrikshof erbjuder oss medlemmar i Falken rabatt till Roslagsvåren. Dessutom har vi rabatt till Lida CX och Uppsala Bike Weekend nu i Maj.

Skriver med soliga hälsningar. /Jonas

20 mars 2018 09:46 av Jonas Selling

Klubbspinning ikväll!

Vi ses väl på spinningen ikväll? Jag kommer med massor av energi så ni får gärna ligga på min rulle ni som orkar :-) Hoppas på få se många Falkare ikväll! Skriver med soliga hälsningar, Jonas.

9 februari 2018 07:30 av Tomas Persson

Flyttad Spinning!

De två kommande Tisdagsspinningarna på tisdag 13 samt 20 februari blir flyttade till onsdag 14 samt 21 februari istället.
Hoppas vi ses då!

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info