Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
19 mars 2019 08:48 av CK Falken

Spinning i Ribby idag kl 18:30

Spinningen i Ribby pågår : Vi har plats för många. På Tisdagar kl 18:30 fortsätter vi träningarna under hela våren varje tisdag med traditionell Falken Spinning med lite längre pass (ca 90min) som en bra konditionsgrund inför utesäsongen.

Kom och prova på! Träningen är nyttig men lokalen är enkel och ligger i källaren under Ribbyskolans Gymnastikhall .

Omklädning och dusch finns. De flesta cyklarna har SPD fästen för cykelskor men gymnastikskor fungerar också. Ingen anmälan bara att komma!

18 mars 2019 13:40 av John

Tröja + byxor köpes

Hej!

Någon som har en tröja + byxa i storlek L att sälja? Jag missade dessvärre årets beställningsrunda. Lägg en kommentar med din E-post eller droppa ett mail till This is a mailto link :)

Tack på förhand!

14 mars 2019 14:00 av Jonas Selling

Anmälningsdags till motionsloppet i Uppsala

Nu är det dags att anmäla dig till motionsloppet Shimano LVG 167 km i Uppsala den 18/5. Rabattkoder och mer information för respektive Falken grupp hittar du under fliken medlemsaktuellt. Skynda på för sista anmälningsdag är redan 31:a mars! Vi är ca 15st redan och vi vill bli fler. Kom igen nu, det blir skoj!

12 mars 2019 09:13 av CK Falken

Klubbkväll idag 12/3 = Ingen spinning!

Ni kommer väl på klubbkvällen med JB Cykelsport idag kl 19! Se anmälan och evenemang på Falkens Facebooksida!

Med anledning av klubbkvällen så är det ingen spinning ikväll men klubbspinningen kör på som vanligt nästa tisdag igen!

7 mars 2019 08:22 av CK Falken

Klubbkväll med mekartema tisdag 12/3

Klubbkväll med CK Falken och JB Cykelsport, tisdag 12/3 kl 19-21. Evenemanget är öppet för medlemmar i CK Falken. OBS! Föranmälan krävs via evenemang som är upplagt på Falkens facebooksida!

Presentation av 2019 års nyheter, förfriskningar, samt mekinstruktioner för den som önskar, vi kommer under kvällen gå genom tips för hur du enkelt byter slang, justerar dina växlar, bromsar o dyl. "Passa på" erbjudanden kommer att finnas, samt presentation för hur JB Cykelsport stöder CK Falken under året

5 mars 2019 13:48 av Robert L

Fettisdag = spinningtisdag

Ribbyhallen 18.30

17 februari 2019 17:26 av CK Falken

Mallis resa med Falken i vår!

En vecka på Mallis med CK Falken, bra boende, trevligt umgänge, bra arrangerat, varma dagar i sadeln, grymma klättringar, Paella efter du susat nedför Sa Calobra, finåka på släta och fina vägar, låter det härligt? Säkra då din plats redan idag, gå in på Falkens hemsida för info och anmälan, vi är redan ett stort gäng som ska åka till våren men vi vill gärna att fler hänger med oss!

3 februari 2019 20:05 av CK Falken

Spinning start 5/2 kl 18:30.

Du kommer väl! Nu äntligen kör vi igång Spinning träningen i Ribby! Cyklarna behöver dock lite omvårdnad så nu på tisdag den 5 februari träffas vi som kan kl 17:30 och börjar med lite rengöring och underhållsmeck på cyklarna.

Spinning passet börjar sedan ca kl 18:30 och vi har plats för många. På Tisdagar kl 18:30 fortsätter vi sedan träningarna under hela våren varje tisdag med traditionell Falken Spinning med lite längre pass (ca 90min) som en bra konditionsgkonditionsgrund inför utesäsonge

31 januari 2019 14:13 av CK Falken

Träning på Bosön söndagen den 3/2

Vårt 2a tillfälle ute på Bosön är nu på söndag den 3/2!

Anmälan behöver göras innan närvaro till This is a mailto link.
Först till kvarn gäller och vi bedömer att träningen är bättre lämpad för våra mer snabbcyklande erfarna cyklister.

Söndagen 3 februari 07.00-09.00

Träning på Bosön (Lidingö). Ta med egen ren och hel racercykel, vi cyklar på Bosöns löparbana som är 200 meter lång och har lite doserade kurvor. Vi kör långa intervaller med mycket l

28 januari 2019 12:39 av CK Falken

Sista chansen, beställ dina klubbkläder till våren

Beställningsfönstret är endast ÖPPET TILL DEN 3/2 så skynda på att införskaffa nya snygga klubbkläder inför säsongen!

Säkra dina klubbkläder redan idag! Förväntad leverans i vecka 11.

För mer information och instruktioner om hur du beställer, vänligen besök Falkens hemsida: www.ckfalken.se/OmCKFalken/klubbklader/

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info