Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
17 februari 2019 17:26 av CK Falken

Mallis resa med Falken i vår!

En vecka på Mallis med CK Falken, bra boende, trevligt umgänge, bra arrangerat, varma dagar i sadeln, grymma klättringar, Paella efter du susat nedför Sa Calobra, finåka på släta och fina vägar, låter det härligt? Säkra då din plats redan idag, gå in på Falkens hemsida för info och anmälan, vi är redan ett stort gäng som ska åka till våren men vi vill gärna att fler hänger med oss!

3 februari 2019 20:05 av CK Falken

Spinning start 5/2 kl 18:30.

Du kommer väl! Nu äntligen kör vi igång Spinning träningen i Ribby! Cyklarna behöver dock lite omvårdnad så nu på tisdag den 5 februari träffas vi som kan kl 17:30 och börjar med lite rengöring och underhållsmeck på cyklarna.

Spinning passet börjar sedan ca kl 18:30 och vi har plats för många. På Tisdagar kl 18:30 fortsätter vi sedan träningarna under hela våren varje tisdag med traditionell Falken Spinning med lite längre pass (ca 90min) som en bra konditionsgkonditionsgrund inför utesäsonge

31 januari 2019 14:13 av CK Falken

Träning på Bosön söndagen den 3/2

Vårt 2a tillfälle ute på Bosön är nu på söndag den 3/2!

Anmälan behöver göras innan närvaro till This is a mailto link.
Först till kvarn gäller och vi bedömer att träningen är bättre lämpad för våra mer snabbcyklande erfarna cyklister.

Söndagen 3 februari 07.00-09.00

Träning på Bosön (Lidingö). Ta med egen ren och hel racercykel, vi cyklar på Bosöns löparbana som är 200 meter lång och har lite doserade kurvor. Vi kör långa intervaller med mycket l

28 januari 2019 12:39 av CK Falken

Sista chansen, beställ dina klubbkläder till våren

Beställningsfönstret är endast ÖPPET TILL DEN 3/2 så skynda på att införskaffa nya snygga klubbkläder inför säsongen!

Säkra dina klubbkläder redan idag! Förväntad leverans i vecka 11.

För mer information och instruktioner om hur du beställer, vänligen besök Falkens hemsida: www.ckfalken.se/OmCKFalken/klubbklader/

10 december 2018 13:16 av CK Falken

Medlemsförmån boende!

SCF som ingår i Riksidrottsförbundet (RF) har förmånliga priser på alla Scandichotell i Sverige, vi har genom SCF även ett rabatterbjudande via Nordic Choice Hotels för CK Falkens medlemmar.

Att mötas och sova gott ökar din prestation!

Som medlem i CK Falken kan du nyttja dessa förmåner samt andra erbjudanden från våra samarbetspartners.

Logga in på Falkens hemsida med dina inloggningsuppgifter du fick när du blev medlem för att ta del av alla medlemsförmånerna.

6 december 2018 16:11 av CK Falken

Vinterträning på Bosön

Vi cyklar på Bosöns löparbana som är 200 meter lång och har svagt doserade kurvor. Vi kör långa intervaller med mycket landsvägskänsla.

Vi har fått 3st träningstillfällen på Bosön tillsammans med ECI och Crescendo. Tyvärr blir dock träningsplatserna i år begränsade till 6-10st cyklister ifrån CK Falken per tillfälle.

Anmälan behöver därför göras innan närvaro, läs mer under fliken Medlemsaktuellt på hemsidan.

15 november 2018 22:32 av Tomas Persson

OBS 1a träningen på Bosön 15 dec

Hej Jag vill bara förtydliga att 1a träningen på Bosön är 15 december inte november som jag felaktigt skrivit i ett av informationsmailen. Ingen Bosön alltså i helgen

6 november 2018 23:46 av Zwiftaren

Söndagstur 11/11 kl.10:00

Nu på söndag är det första Grand Fondo av sex stycken under vintern på ungefär 100 kilometer. Jag vet ju att det är en hel del Falkare som sitter med Zwift så tänkte få ihop ett gäng som kan köra ihop då det inte är andra tävlingar eller "GroupRides". Starten går kl.10:00 så titta i Zwift Companion Appen och anmäl er till den (A) den längsta på dryga 100k och så har vi en egen Discord Server där vi kan prata med varandra under turen. Vore kul att samla ihop alla Falkare som kör bland annat Zwift

23 oktober 2018 19:47 av Tomas Persson

Kallelse Årsmöte CK Falken

Kallelse Årsmöte CK Falken 14 november kl 19:00:

CK Falkens Årsmöte och trevlig kväll för umgänge som även i år blir i Vendelsöbygdegård
onsdagen den 14 november kl 19:00 .
CK Falken bjuder på en enklare middag och kaffe.
OSA därför till This is a mailto link senast 2018-11-11 så vi kan planera maten.

Innan maten håller vi i ett årsmöte så vi kan säkerställa ytterligare goda förenings år i CK Falken.

22 oktober 2018 17:16 av Jonas Selling

Genrep inför Vätternrundan, Shimano LVG 2019

Vi har för avsikt att få ihop två grupper till Shimano LVG 2019 under Uppsala Bike Weekend lördagen den 18:e maj 2019! För er som ska cykla Vätternrundan är det ett bra genrep och nästan ett måste. Erbjudandet innefattar subventionerat pris, anmälan med egen kod för att enkelt hamna i samma startgrupp samt egen motorcykel för bättre säkerhet (minst 20 faktiska anmälningar per grupp) Det finns ett begränsat antal MC:s så anmäl ditt intresse till mig snarast, om vi snabbar oss ökar chanserna!

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info