Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
17 september 2010 19:45 av niclas

ja till fortsatt träning !

vore också bra med helg träning med fast tid så man kan planera, är ju ljust också,

17 september 2010 09:28 av michel

träning

finns det intresse att fortsätta träningen tis och tor
kl 1800, men ej när det regnar och att alla måste ha bakljus och framljus?.
lämna meddelande här på forumet.
P.S:varför när det regnar? som bilist blir sikten mycket sämre vid regn samt halt på vägen för oss, vill gärna undvika olyckor.

15 september 2010 08:37 av Danne

Fin besök på träningen igår

Igår var vi ca 10 hårdingar som trotsade regnet och körde ca 5 mil. Vi fick även fint sällskap av sven-Åke Nilsson som har en lång merit lista från bla Tour de France och många historier att berätta. dock koncentrade vi oss på att cykla igår och det blev ett väl genomfört pass

14 september 2010 16:52 av Petter Leife

Sökes: tävlingscyklister till enkätstudie

Jag söker under september deltagare till en enkätstudie om individuell tävlingsidrott. Just nu behöver jag cyklister (landsväg och mountainbike), som tävlar/tävlat aktivt under 2010, och är 15-35 år. Skicka mig ett e-post med din hemadress, så postar jag enkäten samt ett svarskuvert. Enkäten tar ca 20-30 minuter att fylla i, och givetvis är den helt anonym. Stort tack på förhand för att du vill delta i studien och bidra till idrottsforskningen!

Petter Leife,
Uppsala Universitet

13 september 2010 17:07 av Björn

Tim

Tjena Tim!
Nice to hear from you. You are welcome to join us from Torvalla at 18:00 Tuesdays and Thursdays.
Regarding membership, please try and send a new email to This is a mailto link
/ Björn

12 september 2010 20:36 av Tim Woods

Membership

Hej, I had a träningspass already back in August when you met at TCM. I really enjoyed it and thought the atmosphere was great. I was hoping to join your club and did send a couple of emails in August but haven't had a reply. If I am able to, can you send me the details of what you need and fees to pay. Mvh Tim

11 september 2010 22:58 av Jonas

Söndag

Någon som vill cykla?

10 september 2010 15:22 av Bo Dertell

DM

DM mtb på Rudan Söndag. Som vanligt sol, fina banor och goda hamburgare. Anmälan går att göra på plats.

7 september 2010 23:23 av Björn

Kul vara på cykeln igen!

Efter två veckors missade träningar p.g.a. resa och påföljande förkylning var det jäkligt kul vara med och köra idag igen! Tack ska ni ha!

7 september 2010 20:31 av Jonas

Pigg

Tack för bra pass idag. 101% av maxpuls och 61,2km/tim när jag gick ikapp Eric och Ludde på slutet. Gubben börjar piggna till, ni får passa er på KM!
Maxpuls = 220 - ålder. Således är jag nu en väldigt gammal 25-åring ;-)

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info