Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
12 april 2011 21:38 av Björn

Spinningsäsongen är slut!

Det var några tappra själar som dök upp idag. Vi körde hårt och firade sedan att spinningsäsongen är slut för denna gång. Nu tar vi paus över påsk så kör vi igång uteträningen den 26/4.

12 april 2011 17:11 av Björn

Jenny

Vi kommer att ha en lite lugnare träningsgrupp. Du är mycket välkommen när vi börjar köra ute den 26/4 från Torvalla IP (parkeringen). Håll utkik här på hemsidan för eventuella förändringar.

/ Björn

11 april 2011 22:02 av Jenny

Träning

Hej
I Vallentunas cykelklubb har de något som heter lugna gruppen, där tex gamla avdankade ( numera otränade) cyklister kan vara med. Har ni något sådant i CK Falken?
Har nämligen flyttat till Tyresö och är sugen på att ta fram cykeln.

/Jenny

6 april 2011 22:08 av Sara Aronsson

Liten mtb sökes!

Hej!

Jag önskar köpa en mtb, jag är ganska liten - bara 158cm lång och den ska fungera båda för träning och tävling! Kontakta mig om ni har någon bike ni vill bli av med eller tips om var jag kan hitta :)

Hälsningar
Sara

6 april 2011 20:41 av Axell

Tempo di Bornsjön, 3maj 2011

Välkommen till årets Tempo di Bornsjön den 3 maj! Loppet går runt Bornsjön (väster om Botkyrka). Längd ca 19km. Endast cyklar med traditionellt styre är tillåtna. Evenemanget ingår i Stockholm Cup (ESDUU) och arrangeras av Spårvägen Cykel. Sol och fri fart utlovas. Se vidare om anmälan på Spårvägens hemsida: https://www4.idrottonline.se/SparvagenCF-Cykel/Nyheter/TempodiBornsjon3emaj2011/

5 april 2011 23:30 av Slangen

KM!!!

Kul att se bilderna från KM bra jobbat av den hemlige fotografen...

5 april 2011 19:10 av miche

träning

valde utomhus träning idag, vi ses

26 mars 2011 21:18 av Daniel

Spinn of Hope - Haninge

Stort tack till alla som ställde upp på dagens Spinn of Hope. Över 1 miljon kronor insamlade till Barncancerfonden.
Kan det bli en bättre start på helgen

24 mars 2011 16:45 av miche

träning

vilar mig i form, nja har varit och lämnat blod i dag, så det får bli vila. kämpa på så ses vi snart..

26 februari 2011 14:13 av HuddingeCykel

HuddingeCykel

Cykelbutiken i Huddinge har öppnat med ny ägare. Nu finns nya cyklar och dessutom möjlighet att få en cykel byggd efter egna önskemål.
www.huddingecykel.se

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info