Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
23 april 2012 19:24 av miche

BÖTER

DAGS ATT TA DETTA PÅ ALLVAR, i Stockholm åkte 12 cyklister fast vid körning mot rött det blev 1500kr per person, vi måste ta det i beaktning att det även kan hända oss. därför skulle jag vilja ha mer disiplin vid trafikljusen.

22 april 2012 22:54 av Lotta Pettersson

Jag blev jätteglad för svar

Roligt att intresse finns för lugnare och gärna längre cykelturer. Jättekul!!
Orkar inte haka på Fredrikshof 28-30 km/h-gäng för tillfället.. kanske längre fram. Kör gärna helgen 5-6 maj. Kan vara lite knöligt i helgen... så det blir nog solocykling då. Är gammal tävlingscyklist (Lidköpings CK) som köpte cykel förra året efter många års uppehåll.
Jag hör av mig, Göran & Co

22 april 2012 22:41 av Magnus

Förlåt !

Tar på mig ansvaret för att ha trissat upp farten vid utförsbacken i lördags.
Jag kan bara skylla på min bristande rutin, och vill be alla inom Falken och Fredrikshof om ursäkt för att ha orsakat denna irritation.

22 april 2012 20:21 av Hasse

Dagens mysrunda

Tackar grabbar för en bra trevlig runda.
Lite blött var det men, jämn fin fart och bussen fixade en extra vilostund till oss när han bytte slang.

22 april 2012 19:35 av Bussen

Lugnare grupp

Hej!
Kul att det fins intresse att köra i en lite lugnare grupp. Ring mig så kan vi diskutera hur vi kör i Falken. Tränare Göran Buss 073-0366401.

22 april 2012 09:34 av Gunnar S

Lugnare lördagsgrupp.

Jag anmäler också mitt intresse till en lite lugnare lördagsgrupp med cykelvana i V-H. Det är inte så kul att bli avhängd av 30+are :)

22 april 2012 00:17 av A-C "Lotta" Pettersson

Någon som kör 26-27km/h?

Glad veterantjej nyinflyttad i V-H söker cykelpolare som kör ca 26-27km/h och är cykelvana. Skulle köra med en cykelklubb i Farsta idag= 21/4 men hittade inga likasinnade utan körde åtta mil solo. Finns det några som kör lugnt så här i början av säsongen, undrar Lotta Pettersson.

21 april 2012 22:34 av Katrin

Skärpning

Tack Micke,
Skönt att veta att det var fredrikshof som gjorde tokigheter och att de behöver skärpa sig... och skönt att höra att det var fri sikt!
Blev orolig och ville framföra vad andra skrev om oss... Jag är GLAD att det var dem och inte vi som gjorde fel!
Stort tack Micke! //Katrin

21 april 2012 21:15 av Micke

Skärpning

Hej
Om man inom Fredrikshov kalllar det dom åkte "ETT led" så borde inte det innebära att "FALKEN-cyllister" är tvungna att åka på "fel sida vägen" ?. Vid tillfället så var det fri sikt framåt' så det fanns aldrig någon fara i situationen vilket vi som var med är tillräckligt erfarna att bedöma. Kanske är det så att vissa "grupper" inom Fredrikshov borde lära sig att det i bland händer att man blir i omåkta och vara rätt grupperade och förbereda på det för att underlätta omkörningen. // Micke

21 april 2012 19:59 av Katrin

Skärpning!

Hej Alla,
Några vänner i Fredrikshof skrev följande på funbeat.se:
Efter färjan vid Skanssundet skulle vi ta det lugnt i första backen & köra ETT led nedför S-kurvan & förbi stallet, några FALKEN-cyklister kom farande på fel sida vägen & körde om oss. TOTALT livsfarligt. Hade de mött en bil där hade de bara en chans att komma därifrån - med ambulans!
Skärpning! Vi ska visa att Falken är en bra klubb som kör enligt trafikregler! //Katrin

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info