Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
30 september 2018 22:03 av Thomas

Säljes Falken vinterjacka

Falken vinterjacka Alea storlek L oanvänd säljes 400:-

//Thomas

30 september 2018 16:03 av CK Falken

Introduktionsträning

Idag var sista Introduktionsträningen för säsongen , vi kör igång igen någon gång i April 2019 så håll ögonen öppna .
Ett stort tack till alla nya och gamla deltagare för en kanonsäsong och väl mött igen nästa år.
// Ledarna

8 september 2018 16:29 av Stefan S

Stort tack!

Ett stort tack till alla som var med och arrangerade årets KM!

Ni bjöd oss deltagare på roliga (och jobbiga) tävlingar, god mat i överflöd och en härlig gemenskap!

7 september 2018 09:43 av CK Falken

Klubbkläder beställning öppet till 23/9

Beställningsfönstret är nu öppet så skynda på att införskaffa nya snygga klubbkläder inför vinter säsongen! Gå in på sidan och beställ dina kläder redan idag! Sista beställningsdag för nästa leverans är den 23/9 med förväntad leverans i vecka 44/2018

För mer information och instruktioner om hur du beställer, vänligen besök Falkens hemsida: www.ckfalken.se/OmCKFalken/klubbklader/

Vi kommer lägga upp fler baskläder i kollektionen till våren.

25 augusti 2018 09:44 av CK Falken

Vätternrundan 2019

Vi behöver göra en anmälan av grupp för Vätternrundan 2019 för CK Falken. Målet inför 2019 är två grupper. En snabb grupp med en hård träningssatsning och ett lopp på 7 ½ timme och en grupp på ca 10 timmar. Om vi skall köra behöver vi anmäla grupper senast 31 Augusti.

Så vi behöver en snabb intresseanmälan till oss omgående.

Skicka ett mail till This is a mailto link och anmäl dig med önskemål om grupp eller andra förslag men SENAST 31 AUGUSTI.

17 augusti 2018 19:33 av Ck Falken

Introduktionsträning

Hallå cykelvänner!
Hoppas alla haft en trevlig sommar !
Nu kör vi igång med vår introduktionsträning igen för hösten med start nu på Söndag 19:e Augusti och hoppas på samma uppslutning som innan sommaruppehållet.
Vi kör som vanligt från Ribbyskolans parkering klockan 10.00 .
Alla, nybörjare som mer erfarna är välkomna .
Mvh Ledarna

11 augusti 2018 19:07 av Catrine Willny

hjälp.....

Är det någon som har en LV stl herr small eller dam medium till låns eller uthyra en månad typ spelar ingen roll märke eller vikt, dock körbar och ren då min cykel utreds av försäkringsbolaget. mvh Catrine 0731-530676

8 augusti 2018 22:15 av CK Falken

Klubbmästerskap

CK Falkens Klubbmästerskap 2018. Du kommer väl!

Hej alla Falkare, nu är det dags för årets höjdpunkt, klubbmästerskapet, så boka in lördagen den 8:eseptember för årets KM.
CK Falkens Klubbmästerskap 2018.
Samling: kl 09:30, första start ca 10:00 och lunch ca 11:52
Anmälan: Via sms till Daniel Sjöberg på tel. 0733-145 132 eller via messenger

Klubben bjuder på lunch så anmäl gärna att du kommer till Daniel så vi vet hur många det blir. Vi utlovar strålande sol och glada miner så vi hoppa

2 augusti 2018 11:48 av CK Falken

Torsdagsträning ikväll kl 18

Hej alla glada Falken cyklister, det är fortfarande många som är kvar hemma trots semestertider, vilka kommer på kvällens träning? Det är verkligen cykelväder nu så passa på innan regnet lägger sig som ett täcke över oss i höst :-) Vi ses väl!

16 juli 2018 13:01 av CK Falken

Information Ride of Hope 2018

Information till dig som har anmält dig till årets Ride of Hope cykling tillsammans med CK Falken på sista etappen mellan Uppsala och Stockholm den 5/8. Du som har anmält dig skall ha fått ett medlemsmail med information men den finns även att läsa på vår hemsida under Medlemsaktuellt! Vi ses den 5/8! :-)

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

Trimtex

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info