Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
11 september 2012 18:06 av Hans Bergsten

Träning & NybörjarÅkning

Hej igen... Hann inte idag Tisdag 11/9 så jag får satsa på Torsdagen istället.

Ja, på tal om lyse. Hur långt kör ni vanligtvis & vart brukar det gå åt för håll? Gissar att det går ut över Årsta, Tungelsta, Rosenhill etc. Inga grusvägar antar jag ;-)

Åter till min fråga angående antalet ni brukar vara och även om det finns några deltagare på Söndagar. Finns det någon vänlig själ som kan svara på det?

God tur idag ni som kör, vädret har ju varit strålande under dagen!

/H@$$€

10 september 2012 20:30 av miche

lyse

vill inte vara dryg men lyse tycker jag alla ska ha nu om vi ska kuna köra 2 timmars pass på träningen och specielt för er som ska cykla längre än haninge.

10 september 2012 15:23 av Hans Bergsten

Träning & NybörjarÅkning

Okej, tack Miche!
Tänkte komma nu på tisdag (imorrn) om inte vädret sätter stopp. Hur många brukar ni vara på tisdagar/tordagar ungefär? Undar också hur det ser ut i antalet på söndagar (nybörjarturen)?

10 september 2012 13:04 av miche

till hans

vi håller en gämn fart på ca 25-30 när vi är många och cycklar längre kan det hända att vi delar på oss, men ingen blir lämnad utan alla ska med.

8 september 2012 19:42 av Hans Bergsten

Träning & 1:a NybörjarÅkning

Hej alla Falkare!

Jag är lite nyfiken på att haka på ut en sväng med er antingen på Tis-/Torsdagar eller/och på Söndagar då det är nybörjarträning. Min fråga är om det är några som åker på dessa rundor så man inte står där själv? ;-) Tisdagar & Torsdagar antar jag att det är en del men hur är det på Söndagarna? Läste nedan att det inte var så många... :-(

/DucatiHaSSe

7 september 2012 19:10 av Thomas Nyberger

Lördagspass 8/9

Jag kör ett lugnt pass ute på Södertörn imorgon förmiddag om vädret är någorlunda om du är intresserad så skriv här så kan jag svänga förbi VH-kyrkan klockan 09:00 (alt. 10:00 om du behöver skönhetsömn)

Hälsningar Thomas

4 september 2012 20:44 av Tomas & Emelie

Ensamt men bra kämpat!

Själva med 1a gångsprövande hos Falken erfaren cyklist kämpade vi runt egen Falkenrunda på träningen. Bra jobbat Mårten! Och välkommen tillbaks!
Nästa gång hoppas vi att vi blir fler:)

31 augusti 2012 21:52 av Thomas G

Falkenrundan 2012

Trots att vätan piskade ansiktet under rundan såg jag några/någon som fotade, kommer några av dessa bilder läggas upp på hemsidan?
Oavsett så tackar jag för en trevlig f.m., på återseende!!

31 augusti 2012 13:20 av miche

mörket

faller fort nu, baklyse är nu nödvändigt.

30 augusti 2012 20:34 av Sören

Tiderna från Falkenrundan

Nu ligger tiderna uppe på hemsidan under Falkenrundan 2012/tider 2012

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info