Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
11 mars 2020 15:51 av CK Falken

Dubbelfakturering av medlemsavgiften!

Kära medlem,

Det visar sig att det av misstag gått ut dubbla fakturor på medlemsavgiften för 2020.

Ni ska alltså endast betala den faktura där Fortknox står som mottagare!

Den faktura där CK Falken står som mottagare kan man slänga.

Vi ber om ursäkt för detta och vi hoppas på ditt överseende och förståelse att det ibland kan bli fel, vi har upptäckt det och rättar till, med det nya systemet kommer det förenkla hanteringen framöver när det väl fungerar felfritt.

/Styrelsen

10 mars 2020 15:51 av CK Falken

Introduktionsträning 1.1

Då vi kör igång träningarna ganska tidigt och då är ganska beroende av vädrets makter så kan det vara bra att hålla koll på vår Hemsida eller Facebooksida om det sker några ev ändringar, dessa aviseras senast 20.00 dagen innan. Vi börjar säsongen med lite kortare rundor för att alla ska få tillfälle att komma igång på ett lugnt och trevligt sätt.
Med på dessa träningstillfällen finns ledare från klubben och alla är välkomna, nybörjare och mer erfarna.

10 mars 2020 15:50 av CK Falken

Introduktionsträning 1.0

Nu startar vår populära introduktionsträning igen!
Detta är ett perfekt tillfälle för dig som precis börjat med landsvägscykling, för dig som vill du utvecklas mer eller kanske bara nyfiken på hur det är att cykla i grupp. Träningen anpassas efter deltagarnas önskemål och erfarenhet och ett stående uttryck är ”Alla ska med”och fika brukar vara ett givet inslag.Med början den 22:a Mars träffas vi varje Söndag kl 10.00 vid Ribbyskolan i Västerhaninge.

12 februari 2020 13:36 av CK Falken

Klubbkläder sista chansen!

Klubbkläder - sista beställningsdag nu på söndag 16/2! Se till att du har säkrat dina klubbkläder till utomhussäsongen. Nästa beställning blir först till hösten!

-Team tröja & bibs för både dam och herr.
-Nya tunnare armvärmare
-MTB kläder
-Tempodräkt
-Teamväst
-Skoskydd
-Cykelhandskar m.m.

7 februari 2020 16:13 av Tom Weurlander

Grusvägar Södertörn

Bert och jag sticker ut i morgon lördag 8 februari för en runda med mtb och gravelbike på grusvägarna på Södertörn. Vi siktar på en 5-6 mila runda i zon 2 tempo.
Vi samlas på parkering vid Torvalla kl. 10,00.
Vill du hänga på så möt upp.

30 januari 2020 09:44 av CK Falken

Medlemsavgifterna för 2020

Vänta med att betala din medlemsavgift tills du får din faktura, det är viktigt att du sen betalar den i tid för att behålla ditt medlemskap så du inte missar alla fina förmåner du får som medlem i CK Falken.

Vi inför nu så att du som medlem kommer få en faktura för att betala in din medlemsavgift med för 2020. Ett stort arbete har lagts på att få in medlemsavgifter, styrelsen inför en fakturahantering för medlemsavgifterna genom Fortnox från och med 2020 för att förenkla hanteringen!

27 januari 2020 21:03 av Tomas Persson

Spinning Meck 2020-01-28

Nu har vi fått klart med Ribbyskolan inför vårens Spinning. I morgon tisdag 28/1 kl 18:30 kör vi en översyn av cyklarna och kör ett kortare spinning pass om vi hinner med. Kom gärna med och hjälp till. Har du möjlighet ta gärna med lite verktyg. Hoppas vi ses!

27 januari 2020 20:57 av Tomas Persson

Spinning Start 2020-02-04

Nu startar spinningen upp i Ribbyskolan På Tisdagar kl 18:30 under hela våren varje tisdag med traditionell Falken Spinning med lite längre pass (ca 90min) som en bra konditionsgrund inför utesäsongen.
Kom och prova på! Träningen är nyttig men lokalen är enkel och ligger i källaren under Ribbyskolans Gymnastikhall .
Omklädning och dusch finns. De flesta cyklarna har SPD fästen för cykelskor men gymnastikskor fungerar också. Ingen anmälan bara att komma med.

22 januari 2020 15:36 av CK Falken

Klubbkläder kan nu beställas,shopen är öppen!

Falkens webshop är öppen för beställning av klubbkläder med förväntad leverans i vecka 14.
Nyheter i kollektionen! Tempodräkt och tunna armvärmare med Falken design samt MTB/Enduro kläder. Kolla in nyheterna och hela kollektionen på länken nedan.

Gå in på sida: https://trimtex.se/sv/mitt-trimtex/ck-falken/

För er Falkare som inte har teamkoden till Falkens webshop eller är nya medlemmar så kan ni få den om ni mailar klädansvarige på This is a mailto link

21 januari 2020 19:49 av CK Falken

Nyhet - Träningsforum!

Vi lanserar ett Träningsforum för Falkens medlemmar. Du hittar den på Falkens ordinarie Facebooksida under "grupper". Det är en sluten grupp där du kan ansöka om att gå med.

CK Falkens Träningsforum är tänkt att öka aktiviteten för att hitta träningssällskap även off season, Vi vet att det är många Falkare som cyklar ute på egen hand men det är roligare om man kan vara fler som tränar ihop, det behöver ju inte bara vara cykling utan kan även vara andra träningsaktiviteter.

Nu kör vi!

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info