Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
3 juni 2019 21:52 av CK Falken

Långrunda torsdag

Nu närmar sig Vätternrundan med stormsteg, därför kör vi en lite längre runda nu på Torsdag.
Vi samlas på parkeringen vid Torvalla kl 09.00 och tanken är att vi antingen tar oss ner till Trosa via Skanssundet och Mörkö eller
alternativt tar vi vägen över Rosenhill,Vårsta,Södertälje för att sen ta oss till Taxinge Slott ( Kakslottet)
Båda rundorna är i princip lika långa( ca 13 mil t o r ) och det verkar som att vi kan få riktigt bra cykelväder.
Väl mött!

31 maj 2019 09:58 av CK Falken

Funktionärer till Falkenloppet 9/6

Vi behöver fler funktionärer till falkenloppet då vi arrangerar vårt årliga cykellopp för Sveriges tävlingscyklister. Svara på mailet från Tomas om du kan ställa upp! Falkenloppet är en stor inkomst källa för CK Falken och ett starkt bidrag för att hålla cyklingen i Stockholm samt Sverige levande. Det går utmärkt att ta med och engagera flera familjemedlemmar också!

29 maj 2019 08:54 av Hasse B.

VR300 SUB10

Planerad VR300 SUB10 gruppcykling nu på torsdag 30/5 med fokus på teknik och gruppkörning i kedja inför Vättern. Vore bra om så många som möjligt kan komma som ska köra i SUB10 gruppen. Vi börjar med att få igång tekniken, jämnheten och rullningen runt i kedjan sen ökar vi tempot så vi kommer upp i det tempot som vi måste hålla runt Vättern.

Plats : Torvalla Parkering
Tid : 10:30
Datum : 30 Maj
Rutt : Osäker. Vi får bestämma på plats gemensamt.

28 maj 2019 09:40 av Ledarna

Träning idag med Medel + Snabbgrupper

Hej! Ni glömmer väl inte bort att det är Tisdagsträning idag den 28/5! Medelgruppen leds av Bert med samling kl 17:50 vid Torvalla för avfärd kl 18:00. Snabbgruppen reder sig själv i vanlig ordning! Ha en fin tisdag önskat ledarna.

26 maj 2019 08:16 av Lotta

Inställd söndagsträning 26/5

Hej på er!
Pga ihållande regn så ställer vi in dagens Introduktions- och Mellangrupp 26/5.
Hälsningar
Lotta, Tom, Jocke och Bert

24 maj 2019 20:23 av CK Falken

Vätternträning 10timmarsgruppen

Hallå alla cykelvänner!
Tänkte komma med lite info ang morgondagens tilltänkta Vätternträning för 10 timmargruppen.
Samling är tänkt till 9.00 vid Torvallas parkering . Dock finns ingen uttalad ledare vid detta tillfälle, rutt och övrigt upplägg bestäms av deltagarna på plats.

24 maj 2019 17:27 av Hasse

Distanspass Sub730

Samling kl.09.00 VH kyrka som vanligt. Sedan styr vi mot Gustavsberg för vidare färd mot Hemmesta och färja till Vaxholm där vi fikar. Sedan Arninge, Täby hemåt. Borde bli ganska sansat tempo.

22 maj 2019 12:43 av Hasse B.

VR300 SUB10

Hejsan!
Vi va några på träningen igår 21/5 som pratade om att även ta vara på träningstillfällena som ges på Falkenträningen på torsdagar för att köra in oss inför VR300 SUB10. Förslag är att köra nedåt Ösmo alt. Nynäs längs med 73'an där det är stor och hyfsad rak väg för att justera och träna in en perfekt och jämn kedjekörning. Vädret ser inte ut att bli perfekt men är det torrt och inte regnar så... Vilka kommer imorgon kl.17:50 i Torvalla?

21 maj 2019 20:54 av CK Falken

Vätternträning 10timmarsgruppen

Övriga tillfällen som är tänkta är Torsdag 30maj ( Kristi himmelsfärd) och Fredag 7 juni ( klämdag)
Vi kör längre turer ( 10-15 mil)med fokus på samarbete och jämn fart. Samling är på Torvallas parkering kl 09.00 vid samtliga tillfällen. Lägg gärna in som kommentar om du/ni kan komma .

21 maj 2019 20:48 av CK Falken

Vätternträning 10timmarsgruppen

Snart är Vätternrundan här!
Dags att lägga in ett par träningstillfällen där vi som ska köra i 10timmarsgruppen träffas och "kör ihop oss" lite. Dels för att komma ihop mer som grupp och dels för att få fler mil i benen.
Tanken var att första tillfället är nu på lördag 25:e ,men som det ser ut nu så ska det bli 11grader och regn hela dagen, så vi får hålla den samlingen öppen så länge ( sista uppdatering blir senast 18.00 dagen innan)

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info