Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
30 juni 2013 11:50 av Hasse Bergsten

RE: Söndagsrunda

Hej Emelie!

Tråkigt att du inte får några svar här på forumet när du lägger ut frågor. För min egen del så måste jag säga att alla ni som cyklar är så förskräckligt "MorgonPigga"!! Själv kommer jag ut vid 13-14 då det har hunnit blivit varmt i luften (Eller börjat regna). Tror att många cyklar ändå så det är nog bara att åka till V-H och vänta mellan 09-10 så kommer det säkert flera cyklister som tänker likadant. Jag har tänkt samma sak men inte kul att stå där tidigt om det inte kommer någon

29 juni 2013 17:47 av Emelie

Söndagsrunda

Var lite ensamt idag, men någon kanske vill cykla imorgon istället? vi skulle kunna träffas imorgon någon gång mellan 9:00 och 10:00 och utgå från Vh. Någon som vill hänga med?

29 juni 2013 08:59 av Emelie

Lördagsrunda?

Är det någon som vill cykla en runda idag? Jag tänkte vara vid vh om en timma.Är det någon som också tänkt köra?

27 juni 2013 22:04 av Ingemar

Torsdagsträningen

Vad tidigt ni åkte från Torvalla?
Vilket håll, vi letade.

26 juni 2013 22:35 av Daniel

Träning

Sorry för den dåliga svenskan. Skulle självklart vara köra istället för öra och räcka upp handen på träningen :)

26 juni 2013 22:32 av Daniel

Träning

Vi skapar träningarna efter hur många som kommer, vill man öra lugnare så räcker man upp handen på när vi samlar och säger just att man vill öra lugnare. Är alltid några som hänger på. På tis och tors samlas vi vid torvalla kl 18 och helgerna skriver vi på forumet, så gör gärna det ni också när ni vill träffas och vilken fart ni vill hålla då hänger fler på.

26 juni 2013 12:00 av Lotta Pettersson

Några som kör 28-30?

Hej!
Är det någon idé att dyka upp på torsdagsträningen? Är lite otränad och kör gärna lite lugnare? Eller är det 30-32 km som gäller? Är fö van cyklist.
Lotta i VH.

23 juni 2013 21:12 av Hasse Bergsten

R00ki€ Träning

Inte för jag är en riktig R00ki€ i cykling men jag ser väl kanske mig som det när det kommer till att cykla i grupp. Mestadels så blir det allena på landsvägarna runt Södertörn. Testat med att cykla med E.C.I. Champions men det var deras första tempo-pass & det gick lite för fort för min cykel (Compact + 11/23) men även för mig ;-)

Så jag undrar när ni kör på Tisdagar / Torsdagar hur fort ni egentligen kör? Vet att förra året körde ni på söndagarna s.k. R00kie-Träning med lite lägre hastighet

23 juni 2013 06:45 av Christer

Söndag 10:00

Jag och Niklas har tänkt åka runt Bornsjön. Är det fler som är sugna träffas vi vid hockey hallen i Trångsund/Stortorp klockan 10.

22 juni 2013 13:21 av niclas

söndag?

Något planerat? Långt snabbt kort Lungt!?

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info