Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting! Om du har synpunkter eller åsikter som berör verksamheten riktar du din fråga eller synpunkt direkt till klubben istället, mail adress finner du längst ned i sidfoten!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

Forumet är till för att medlemmar ska kunna meddela varandra på ett enkelt och trevligt sätt, forumet rensas med jämna mellanrum för att andra viktiga meddelanden inte ska hamna för långt ned, inlägg som anses stötande eller inte följer ovan nämnda riktlinjer kommer att plockas bort från forumet utan att detta meddelas, öppna diskussioner hänvisas till Falkens Facebooksida eller i ett PM!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
29 september 2022 20:41 av Ck Falken

Inställd Introduktionsträning

Pga dåliga väderutsikter för söndag så kommer Introduktionsträningen ställas in. Vi kommer också framöver gå ifrån att lägga ut på sociala medier om det blir inställda samlingar för att istället lägga ut om det BLIR ngn introduktionsträning, detta för att underlätta lite då vi är väderberoende och att säsongen naturligt börjar lida mot sitt slut. Så håll koll på inlägg, inga inlägg= ingen introduktionsträning.
Mvh Ledarna

9 september 2022 12:15 av Hasse

Falkengrupp Vätternrundan 2023

Hej alla Falkare
Jag har skapat en egen startgrupp för CK Falken. Om du vill köra med oss så kan du bara skicka ett mejl till mig. Om intresse finns kan vi även satsa på en snabbgrupp minst Sub9. Och tänker jag en seriös satsning med gemensamma träningar tidigt nästa år utöver egen hård vinterträning. Sprid göra detta till klubbkompisar/Hasse

1 september 2022 19:07 av Ck Falken

Introduktionsträning 4/9

Pga av att en del av oss kommer delta i Hedebytrampen och andra har fått förhinder så kommer söndagens runda tyvärr bli inställd. Självklart får man dra ihop en egen grupp och dra iväg ut på vägarna!
Vill också passa på att påminna om klubbmästerskapet den lördagen 10:e september, om ni inte har anmält er så gör det. Kom och ha lite kul och umgås med klubbkompisar .

30 augusti 2022 08:24 av CK Falken

Medelgrupp tisdag 30 augusti

Bra tillfälle för alla som ska cykla Hedebytrampen i helgen. Gäller alla andra också såklart!

Det hinner skymma innan passet är klart så sätt gärna på lyse fram så du syns bra i trafiken.

Vi ses utanför Torvalla
Ledarna

28 augusti 2022 08:00 av Ck Falken

Inställd Introduktionsträning

Godmorgon.
Pga av det osäkra väderläget så kommer dagens Introduktionsträning bli inställd.
Mvh Ledarna

15 augusti 2022 17:32 av CK Falken

Medelgrupp tisdag 16 augusti

Vi börjar 18.00 på parkeringen vid Torvalla IP, samling 5-10 minuter innan. Ute i 1,5-2 timmar, snittfart ca 28-30 km/h.

10 augusti 2022 15:59 av Jocke Hoffstedt

Lunchrunda Ankarudden

Vi är några som tänker sticka ut på en runda ner till Ankarudden imorgon torsdag och käka lite lunch. Vi tänkte åka från Torvalla kl 09.30
Häng på om ni vill.
/ Jocke H

8 augusti 2022 15:00 av CK Falken

Medelgrupp tisdag 9 augusti

Vi börjar 18.00 på parkeringen vid Torvalla IP, samling 5-10 minuter innan. Ute i 1,5-2 timmar, snittfart ca 28-30 km/h.

Alla ska med, vi cyklar säkert och följer självklart trafikreglerna. Vi hjälper varandra, har kul och ser till att få ett riktigt bra träningspass tillsammans!

1 augusti 2022 19:16 av CK Falken

Medelgrupp tisdag 2 augusti

18.00 parkeringen Torvalla IP, samling 5-10 minuter innan. Vi cyklar i 1,5-2 timmar.

Vi försöker hålla en fart runt 28-30 km/h.

Vi cyklar säkert och följer självklart trafikreglerna. Vi hjälper varandra, har kul och ser till att bli skönt trötta av träningen!

Vi ses utanför Torvalla
Ledarna

23 juli 2022 16:20 av Ck Falken

Inställd Introduktionsträning

Pga sjukdom och semestertider så kommer vi tyvärr bli tvungna att ställa in morgondagens Introduktionsträning.
Mvh Ledarna

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

bikelease_logo_blue_text.png

Walltak.png

CM_Athlete.png

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

TCM

Postadress:
CK Falken - Cykel
Fredrik Plahn, Britas Gränd 12
14144 Huddinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info