Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
16 september 2013 18:36 av miche

stulen tandem

har lagt in bild på ck falken face book, så ni ser hur den ser ut.

15 september 2013 18:42 av Joakim Nömell

Väninnas tandemcykel stulen

Hej alla! En väninnas tandemcykel har stulits ur cykelförråd i Farsta. Det är en Canondale Road R2 (som min men med bockstyre bak): Ser ni en sådan cykel på vägarna ring gärna polis! Sprid gärna så mycket ni kan.

Hennes efterlysning med bild på Facebook:

14 september 2013 14:11 av Hasse Bergsten

RE: Full Fart

Ja, å till råga på allt så kommer det en skadad singelsnigel... som knappt kan ta sig fram ;-) Skall försöka komma på tisdag & då skall jag köra med ''Gruppo Lumaca" som tar lite sightseeing runt Södertörn! ;-)

PS. Med tanke på hur många som kör tisdagar/torsdagar så tänkte jag att det är nog inte en så stor cykelklubb (längre). Men så tittade jag på bilderna på Facebook och där var det hur mycket folk som helst. Vart är alla andra under tisdagar/torsdagar? DS.

14 september 2013 09:41 av Caroline

Svar full fart

Det gick bra i den lugna gruppen, det var ju rena rama sightseeing farten i jämförelse kan jag tro.
Synd att det inte finns fler nybörjarsniglar. Själv känner jag mig dum eftersom någon av er får offra ett träningspass för att åka med oss i snigelgruppen (i detta fall mig). Tack Jocke för sällskapet!

13 september 2013 19:45 av Peter.B

Lördagsrunda

jag tänkte mig en runda på 8-10mil ,kanske ett fikastopp?Jag rullar iväg från V-H kyrkan kl 10000

13 september 2013 16:11 av Jonas

MTB Söndag

Om vädret tillåter blir det tur- och retur Dalarö med fika på Dalarö Bageri. Ungefär 2x1,5tim på lättcyklade cykelbanor, grusvägar och skogsvägar.
Samling Vegabaren 10.00

12 september 2013 21:46 av miche

fullfart

blev det från start till mål, hoppas det gick bra för er i lugna gruppen. och Hasse krya på dig med knäet så ses vi snart.

12 september 2013 18:30 av Hasse Bergsten

TorsdagsTräning

Jaha, då skriver jag här igen då.... Hmmm
Börjar likna mer en monolog ;-)

Knäna e på rehab och jag sitter i solen och tar en öl i den vackra huvudstaden. Siktar på helgens äventyr istället om vädret tillåter. Hoppas att rundan ikväll torsdag blir fin, vädret är ju kanon!

Väl mött i helgen...

/H@$$€

PS. Ingen som tänkt att sätta upp en CK Falken sida på Facebook som man kan använda? Eller finns det redan kanske... har inte kollat! DS.

10 september 2013 21:28 av Hasse Bergsten

TisdagsTräning

Tack för ikväll alla som var med.
Riktigt roligt att köra ihop med er även fast det blev lite ryckigt just idag men ett snabbt tempo. Ett särskilt tack till Miche som droppade ned för att bitvis dra en sargad man så jag skulle komma hem innan det blev kolsvart ute. TACK Miche!! Vi ses igen, hoppas nu knät höll och att det inte ser ut som en fotboll imorgon. Torsdag igen då, om det inte regnar så skall jag komma i ''rätt'' grupp som kanske kör lite lugnare tempo ;-) i Le Peloton.

/H@$$€

9 september 2013 17:33 av miche

lyse!!!

nu är det dags att sätta på lysen på cyklarna, så vi kan fortsätta på dom fina höstkvällarna.
tänk på att om du skulle råka ut för en nitisk polis, då kanske du får gå hem....

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

TCM

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

Trimtex

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info