Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
4 juli 2015 21:35 av Mattias

10 milare

Blir det ngn 10 milare i morgon kl.09.00 från VH? Jag  cyklar gärna med några.

29 juni 2015 13:01 av Ray

Grattis Emelie !!!

Stort grattis Emelie till bronset på Tempot i junior SM. Och även till 4:e platsen på linjeloppet. Har en känsla av att detta inte är sista mästerskapsmedaljen i din karriär. Fantastiskt bra kört och Kul !!

28 juni 2015 18:43 av catrine wilny

nybörjargrupp/knytis

tack alla ledare och deltagare i nybörjargruppen för idag, dels cykelturen och för att inte förglömma, knytisen i parken på ringvägen ;) en underbar både f m och e m blev det med sol, cykla, fika, cykla och mat i trevligt sällskap. hoppas det blir flera tillfällen under sommaren :) / catrine

26 juni 2015 14:12 av DucatiHaSSe

LördagsTur 27/6

Imorgon lördag en favorit i repris igen... cykeltur till Eldtomta underdagen om vädret är godtagbart. (det skall bli fint säger de!) Vilka vill följa med?

Start 11:00 ifrån Ribby eller efter önskemål, lagom takt som siste cyklist bestämmer. Prat-tempo helt enkelt. Fika & förslagsvis räkmacka i Eldtomta och sedan hemåt. en toppendag på sadeln.... sugen?

21 juni 2015 19:43 av catrine

dagens nybörjarcykling

tack alla fina, glada, trevliga ledare och alla övriga som var med på dagens nybörjarträning. tycker knappt att vi kan kalla det nybörjarträning för alla har blivit så duktiga!!! även om alla inte hänger med ibland väntar och stöttar både ledare och övriga varandra så vi kom hem allihop i grupp, heders åt er. så himla kul runda idag. mvh Catrine

20 juni 2015 10:42 av Jocke Hoffstedt

Träning söndag

Hej alla! Hoppas midsommaren har varit bra. Tänkte bara nämna att för dom som känner sig manade så kör vi träning som vanligt imorgon söndag kl 10.00 från Ribbyskolan.  
Mvh Jocke

14 juni 2015 10:31 av Jocke Hoffstedt

Träning söndag

Hallå alla i nybörjargruppen! 
Pga vädersituationen och att ca 100% av Ledarna är krassliga så kastar vi in handduken i dagens träning.  Vi får hoppas på bättre väder nästa träning. 
Ha en fortsatt trevlig helg! 
Mvh/Ledarna

14 juni 2015 10:16 av Catrine

Dagens tur

Tja, vad tror ledarna,  regnar fortfarande. Cykeltur idag eller? Catrine

13 juni 2015 13:31 av Jocke Hoffstedt

Träning Söndag

Hallå Där ute!
Hoppas alla njuter av det vackra vädret . Tyvärr verkar det ju som att vädrets makter inte riktigt kommer visa sig från en riktigt lika trevlig sida under morgondagen. Vi brukar ju samlas vid Ribbyskolan kl 10 men eftersom det väntas lite skruttigt väder på morgonkvisten så har vi Ledare tagit ett beslut att vi kör igång träningen kl 12.00 istället i förhoppning att vädret då blivit lite stabilare.

MVH Ledarna

11 juni 2015 22:34 av Jonas Selling

Ett tack..

Så var premiär turen avklarad, jag kan sammanfatta passet idag som ett av de snabbare, roligaste och trevligaste jag har kört hittills, är säker på att det blir fler! Vi ses garanterat igen! //Jonas

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

TCM

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

Trimtex

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info