Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg - till exempel om du söker sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting!

Tips: Om du vill att en medlem ska kunna svara dig på ditt inlägg måste du skriva in din e-post adress i fältet eller om du hänvisar till en internetsida i ditt inlägg så fyll i länken i fältet ”hemsida” för att en klickbar länk skall bifogas när du postar ditt inlägg i gästboken.

Tänk på att bara posta samma inlägg endast en gång, annars hamnar andra viktiga meddelanden onödigt långt ned i feeden!

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
31 augusti 2015 06:04 av catrine wilny

vättern

hejsan daneil. jag tackar oxå för det fina fikat i söndags. jag vill även jag anmäla mitt intresse till falkengruppen vättern 2016. min nya maliadress: This is a mailto link. mvh catrine

30 augusti 2015 13:22 av Mattias

Vättern

Hej tack för fikat idag. Trevligt att komma ut även om jag inte cyklade med er! Jag vill gärna cykla VR 16. Det verkar som att jag inte får viss info till mig av ngn anledning på mailen och ibland får jag två mail. 

Ha det gott! 👍🚴🏻.

29 augusti 2015 07:10 av Hasse

Snabbfika!! Söndag

Alla ni som vill gasa på en längre och snabbare tur innan medlemsfikat imorgon. Kom till VH kyrka kl.09.00. Räkna med 32 km/h fart. Siktar på att landa vid bygdegården kl.11.30

28 augusti 2015 12:24 av catrine wilny

ang hösten/vinters kalender

läste tidigare lite förslag på vad som kan hända under hösten. en mekarkurs skulle jag gärna vilja hänga med på samt då även få lite tips om vad alla prylar har för betydelse, kvalité o s v för att kunna välja rätt prylar om man vill uppgradera sin cykel. kommer säkert inte att cykla bättre för det men känslan kanske blir annorlunda och cykelglädjen :) kanske även ett studiebesök/medlemskväll på någon cykelbutik där man kan få tips och råd om utrusning m m. hoppas vi ses på söndag!! mvh catrine

27 augusti 2015 11:52 av Daniel

Medlemsfika byte cafe

Vi byter till Västerby bygdegård vid Hemfosa korset istället så slipper vi det värsta av Rosenhill. Hoppas det är ok

27 augusti 2015 11:17 av Daniel

Medlemsfika

Vi kan alltid cykla via Hemfosa vilket bara gör sträckan till Rosenhill ett par km längre samt att vi kommer vara vid Rosenhill runt 11:15 så bör inte vara några problem.

27 augusti 2015 11:17 av Daniel

Medlemsfika

Vi kan alltid cykla via Hemfosa vilket bara gör sträckan till Rosenhill ett par km längre samt att vi kommer vara vid Rosenhill runt 11:15 så bör inte vara några problem.

26 augusti 2015 23:08 av Hans Bergsten

Medlemsfika - Rosenhill 30/8 - Part II

"För Er som vill njuta av sportbilar även på söndagen den 30 augusti erbjuder Café Rosenhill i Grödinge ännu en dag i gott sällskap.
Passa på att åk vägsträckan "slingerbulten" till caféet där det laddats upp med räkmackor, nybakade bullar och gott kaffe.
Sportbilarna parkeras på en enorm parkering på ett vackert sluttande fält framför caféet där åskådare lugnt kan beundra alla bilar.

Varmt välkomna vid 12-tiden!"

26 augusti 2015 23:07 av Hans Bergsten

Medlemsfika - Rosenhill 30/8

Jag vill bara uppmärksamma alla om att även detta evenemang kommer att hållas på Rosenhill denna dag så att välja "Slingerbulten" som färdväg dit kanske inte är den smartaste lösningen. Den vägen är ju en tävlingsbana att cykla på vanliga helger så hur blir den inte på söndag?

22 augusti 2015 17:25 av Josefine

Tack för bra tur idag!

Bra tur i härligt väder, backarna blev lite "tröga" på slutet, antar att intervallen till skanssundet satte sina spår. Men tack för att ni väntade in!

/Josefine

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

TCM

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

Trimtex

Postadress:
CK Falken - Cykel
Exitpartner AB, Markörgatan 10
13644 Handen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info