Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Forum"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Forum


Här är du välkommen att göra ett inlägg. Kanske söker du sällskap på ett träningspass, vill få med dig någon på en tävling eller bara tycka till om någonting.
 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
9 februari 2018 07:30 av Tomas Persson

Flyttad Spinning!

De två kommande Tisdagsspinningarna på tisdag 13 samt 20 februari blir flyttade till onsdag 14 samt 21 februari istället.
Hoppas vi ses då!

2 februari 2018 19:45 av Ck-Falken

Medlemsavgift & Klubbkläder

Hej alla Falkare, nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2018 som i år också täcker den nya försäkringen, läs mer på www.ckfalken.se/OmCKFalken/Blimedlem/Medlemsavgift/

Sista beställningsdag för att beställa klubbkläder I första omgången är nu på söndag, den 4/2. Många utav oss har redan varit inne och beställt och Trimtex stänger första beställningsfönstret nu på söndag 4 februari! Så passa på att handla innan!

27 januari 2018 15:09 av Stefan S

Sv: Hallå Falkencyklister

Bert, det var välskrivet och har i alla fall gett mig något att tänka på.
Jag sitter och harvar hemma på min trainer, Zwift gör det uthärdligt men det är inte lika kul som att cykla med er.
Det var mycket för det sociala som jag gick med i klubben och så sätter jag det på sparlåga under vintermånaderna. Inte särskilt klokt eller roligt.
Livspussel och andra åtaganden gör sitt till men jag ska försöka planera om så att jag kan vara med mer.

26 januari 2018 17:45 av Bert Jigstedt

Hallå Falkencyklister

Det har varit dåligt med folk på dom 2 första 
spinningpassen, ni som skall åka till Mallis på läger, köra Mallorca 312, Vättern, Siljan runt, Cykelwasan mm, och ni som sitter ensamma och nöter på era trainers, var är ni? Kom gärna ner 1 dag/v och träffa andra Falkare och snacka lite. Passet som Thomas P leder är ett jättebra pass på 80-90 min, det är tråkigt om det bildas små klubbar i klubben och att man inte träffar andra medlemmar, så Falkare kom ner på tisdagar, börjar kl19
MVH Bert.

21 januari 2018 08:22 av Tomas Persson

Ishockey träning ikväll

Lekfull Ishockey träning ikväll kl 19:00 i Torvalla Ishall. Tag med skridskor och kanske några skydd. Klubbor går att låna.
Kom och kör hårt fram till 21:00
Vi ses där!

16 januari 2018 13:55 av Robert L

Spinning

Glöm inte att gå på spinning ikväll ribbyhallen kl 19 hjälp till att fixa med cyklarna från kl 18

11 januari 2018 10:45 av CK Falken

Spinning i Ribby

Nu startar vi upp vår klubbspinning i Ribby skolan på tisdagar kl 19:00 med start tisdagen den 16/1-2018.
Träningen är traditionell Falken Spinning med lite längre pass (ca 90 min) som en bra konditionsgrund inför utomhussäsongen. Omklädningsrum och duschar finns. De flesta cyklarna har SPD fästen för cykelskor men gymnastikskor fungerar också bra.
OBS! Vi behöver hjälpas åt att serva/rengöra cyklarna inför spinning säsongen så kom gärna och hjälp till från kl 18 på tisdag.

10 januari 2018 18:20 av Jonas

Svar login

Hej Ingemar, all information finns på hemsidan, se under fliken OmCKFalken sedan går du in på klubbkläder, vi postade ett inlägg på Facebook om det igår, följ oss gärna även där, jag rekommenderar att du tittar igenom vår hemsida då mycket är nytt, Medlemsaktuellt bl.a klicka i stjärnan i högra hörnet så får du notiser när vi publicerar något där. Maila gärna om du har fler frågor. Med vänlig hälsning Jonas

10 januari 2018 17:40 av Ingemar

Login på Trimtex

Vilket login på Trimtex för att beställa?

9 januari 2018 17:24 av CK Falken

Premiär för Falkens nya webbshop

Nu är det premiär för Falkens nya webbshop för våra klubbkläder! Falken har valt Trimtex som leverantör av klubbens teamkläder. Trimtex erbjuder även Falkens medlemmar 25% rabatt på Trimtex standardvaror. Beställningsfönstret är nu öppet så skynda på att införskaffa nya snygga klubbkläder inför säsongen! Gå in på sidan och beställ dina kläder redan idag!

www.trimtex.se/sv/mitt-trimtex/ck-falken/

Våra Sponsorer

Torvalla Bil

TCM

ECI

CJ Cykelgross

Produktiv Hälsa

Trimtex

Postadress:
CK Falken - Cykel
Sågenvägen 6 A kv
13671 Vendelsö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info